HOROSKOP ZA VIKEND, EVO ŠTA VAM SPREMAJU ZVEZDE: Jedan znak će sresti VAŽNU OSOBU
Horoskop, Foto: Profimedia

PROČITAJTE

HOROSKOP ZA VIKEND, EVO ŠTA VAM SPREMAJU ZVEZDE: Jedan znak će sresti VAŽNU OSOBU

Za period od 11. do 14. novembra 2022. godine

Objavljeno: 20:58h

Ovan

Petak je izazovan dan kada kvadrat Sunca i Saturna uzrokuje da se osećate kao da ste blokirani da nešto ostvarite, stvarajući frustraciju. To u kombinaciji sa povećanjem nestrpljenja zbog konjukcije Meseca sa Marsom, moglo bi da učini da se osećate kao da ćete da stojite u mestu. Smirite se i ne činite ništa zbog čega kasnije možete da požalite. Mesec u Raku u subotu i nedelju usmerava vašu kreativnost ka ognjištu i domu. Vaša intimnost sa voljenom osobu će postati intezivnija zahvaljujući sekstilu Venera-Pluton.

Bik

Petak je izazovan dan, jer jedan težak tranzit Meseca u Blizancima može izazvati finansijske turbulencije. Nemojte se upuštati u iskušenje da svoju nelagodnost lečite šopingom i kupovinom stvari koje vam nisu potrebne. U subotu Mesec u Raku osvetljava komunikaciju. U međuvremenu, trigon između Merkura i Neptuna poboljšava vezu sa voljenom osobom i sa prijateljima. U nedelju, sekstil između vaše vladajuće planete, Venere i Plutona, preplaviće vaše srce romansom i strašću.

Blizanci

Kvadrat Sunce-Saturn i konjunkcija Mesec-Mars u petak dovode vaše emocije do ključanja. Prošetajte u obližnjem parku i smirite se pre nego što kažete ili uradite nešto zbog čega ćete požaliti. U subotu, Mesec u Raku obasjava vaše finansije, a trigon između vaše vladajuće planete, Merkura i Neptuna ispunjava vas nadom. U nedelju vas podižu kreativnost i inspiracija, a konjunkcija Meseca i Merkura privodi vaš vikend srećnom kraju.

Rak

U petak, konjunkcija Meseca i Marsa i kvadrat Sunca i Saturna stvaraju nervozan, neobičan osećaj. Provedite neko vreme uživajući u tišini sami, idealno u prirodi, i osećaćete se mnogo bolje. U nedelju, Mesec u znaku Raka je kao melem za vašu dušu. Trigon Merkura-Neptuna vam pomaže da proširite svoje vidike, a mesečev trigon Sunca i Neptunom u nedelju ispunjava vas osećajem sreće i blagostanja.

Lav

Vaša vladajuća planeta, Sunce, u petak u kvadratu je sa Saturnom. Konjukcija Meseca Blizanaca sa Marsom ostavlja osećaj napetosti i nervoze. Duboko udahnite, otpustite svoju frustraciju i shvatite da za sve postoji rešenje. Mesec u znaku Raka u subotu i nedelju donosi smirenje olujnim morima, a trigon između Sunca i Meseca u nedelju vraća harmoniju u vaš život.

Devica

Kvadrat Sunca i Saturna u petak prati konjunkcija između Meseca i Marsa u Blizanacima, što čini posao izazovnim. Frustracija će se pojaviti bez očiglednog rešenja. Izađite iz kancelarije, odmaknite se od svog stola i nađitze način da se malo opustite. U subotu i nedelju, Mesec u Raku zajedno sa trigonom vašeg vladara Merkura sa saosećajnim Neptunom donosi bolje dane, inspiraciju i mir.

Vaga

Konjukcija Sunca i Saturna i Meseca i Marsa u petak izazivaju frustraciju i nestrpljenje, što bi moglo poremetiti važan kreativni projekat. Odbijte da budete mamac i uzmite malo prostora ako vam zatreba. U subotu i nedelju, Mesec u Raku je umirujući uticaj, a subotnji trigon Merkur-Neptun je povoljan da usvojite neke zdrave navike. Sledeći, nedeljni trigon Sunce-Mesec i trigon Mesec-Neptun vas inspirišu, ispunjavajući vas osećajem blagostanja.

Škorpija

U petak, frustracija i nestrpljenje haraju zahvaljujući kvadratu Sunce-Saturn i konjunkciji Meseca Blizanaca i Marsa. Potrudite se da ovo ne manifestujete u odnosu sa drugima. U subotu i nedelju Mesec u Raku vraća mir, posebno sa trigonom Merkur-Neptun u subotu. Romantika i strast cvetaju. Ovo je pojačano nedeljnim sekstilom između vaše vladajuće planete, Plutona i Venere.

Strelac

Vaša vladajuća planeta, Jupiter, u petak je u kvadratu sa Blizancem. Možda ćete biti u iskušenju da preterate i utopite tuge koje proizlaze iz kvadrata Sunce-Saturn i konjunkcije Mesec-Mars, ali umerenost je bolji izbor. Mesec u Raku u subotu i nedelju ublažava emocionalnu tenziju, dok trigon Merkur-Neptun obasjava dom i porodicu. U nedelju, dobre vibracije se nastavljaju, proširite dobru energiju na druge.

Jarac

Vaša vladajuća planeta, Saturn, pravi kvadrat sa Suncem dok Mesec u Blizancima u petak biće u konjunciji sa Marsom, što dovodi do povećanja tenzija. Sačuvajte mir i pokušajte da rešite nesporazume. U subotu i nedelju, Mesec u Raku osvetljava partnerstvo - očekuju vas divni razgovori i jačanje emocionalnih veza. Zatim, u nedelju, trigon Meseca sa Suncem i Neptunom poboljšava vašu vezu sa srodnim dušama.

Vodolija

Između kvadrata Sunce-Saturn i konjukcije Meseca Blizanaca sa Marsom u petak, možda ćete se osećati nestrpljivo i nesnađeno. Sve dok ne reagujete preterano, vaša frustracija i nestrpljenje će proći. Mesec u Raku u subotu i nedelju donosi mir i harmoniju, a trigon Merkura i Neptuna u subotu stvara uvid i priliku u vašoj karijeri i zoni finansija. Vaša vladajuća planeta, Uran, biće u seksrtilu sa Mesecom u nedelju ujutru, bićete inspirisani. piše Sense.

Ribe

Ako uspete da prebrodite frustraciju i nestrpljenje koje stvara konjukcija Sunca i Saturna i Meseca i Marsa u petak, moći ćete da uživate u harmoniji koju stvara Mesec Rak u subotu i nedelju. Vaša vladajuća planeta, Neptun, u trigonu je sa Merkurom u subotu, pozivajući vas da proširite svoje vidike. U nedelju će mesečev trigon sa Suncem i Neptunom u fokus staviti ljubav i strast. Ove kvalitete će dodatno produbiti sekstil Venera-Pluton.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.