RECEPT KOJI ĆE RAZBESNETI ITALIJANE: Evo kako se zaista PRAVI ČUVENA PASTA sa PILETINOM (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠTA KAŽETE

RECEPT KOJI ĆE RAZBESNETI ITALIJANE: Evo kako se zaista PRAVI ČUVENA PASTA sa PILETINOM (FOTO)

Evo ga jedan recept koji zahteva samo 20 minuta za pripremu

Objavljeno:

Spremite ručak ili večeru brzo i lako, bez mnogo muke i prljanja sudova. Svi volimo testeninu i za to nije potrebno mnogo vremena, a ni veštine da bismo spremili jelo po ukusu ukućana. Sastojci su jeftini, a vi imate kompletno jelo u kom možete uživati. Ovaj recept razbesneće Italijane, jer uključuje špagete nisu skuvane već samo ubačene u vatrostalnu posudu. Za njih su pasta i pica svetinja. Prenosimo recept sa Instagrama, a autor istog je Marije Mazalin. Ona je pripremila pastu na najbrži mogući način, a rezultat je preukusan ručak ili večera.

Potrebno:

600 mililitara vode

250 grama testenine

300 grama piletine

400 grama paradaz sosa

Jedan luk

Začini po želji

Priprema:

1 / 2 Foto: Printscreen

Testeninu stavite u pleh u kom ćete peći ručak. Dodajte piletinu, paradajz sos, iseckan luk začine i vodu. Peći 20 minuta na 200 stepeni, nakon toga izvadite i promešajte još jednom smesu. Obavezno jelo prekrijte folijom dok pečete. Ponovite opet pečenje 20 minuta na istoj temperaturi. Izvadite i dodajte rendani kačkavlj preko i vratite na 2 do 3 minuta u rernu bez folije. Ako želite da se na kraju i zasladite, podsećamo na odličan recept za najukusnije praline od bele čokolade, keksa, džema od jagoda i krema. Recept pogledajte OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.