DA LI ZNATE ŠTA SU BLIZANAČKI PLAMENOVI? Govore mnogo toga o vama i imaju veze sa BROJEVIMA koji donose PROMENE
Brojevi, Foto: Profimedia

radost ili bol

DA LI ZNATE ŠTA SU BLIZANAČKI PLAMENOVI? Govore mnogo toga o vama i imaju veze sa BROJEVIMA koji donose PROMENE

Prema simbilčkom tumačenju, blizanački plamenovi redovno primećuju ponavljajuće brojeve u ključnim fazama njihove veze

Objavljeno:

Blizanačke duše ili blizanački plamenovi predstavljaju odnos ravnoteže, harmonije i ljubavi – jedna duša podeljena je u dva tela. Prava je retkost sresti naše blizanačke plamenove, ali to istovremeno može biti i velika radost i velika bol, jer nas naša druga polovina zapravo podstiče da se transformišemo i duhovno rastemo.

Jedan od znakova da ste pronašli svoj blizanački plamen jesu brojevi koji se ponavljaju i koje možete početi da primećujete češće. Prema simbilčkom tumačenju, blizanački plamenovi redovno primećuju ponavljajuće brojeve u ključnim fazama njihove veze. To su brojevi kao što su 11, 22, 33, 44, 55 i tako dalje. Na ovaj način Univerzum pokušava da im skrene pažnju na ovaj veoma važan odnos.

Broj 11 je, u stvari, najvažniji broj i primarni koji vide blizanački plamenovi. Zove se prvi broj blizanačkih plamenova i simbol je prirode fenomena blizanačkog plamena. Kada tako jednostavna ponavljanja brojeva počnu da se pojavljuju u vašem svakodnevnom životu, vreme je da više pažnje posvetite odnosu sa partnerom. Za mnoge ljude ova ponavljanja signaliziraju početak njihove veze blizanačkog plamena, upozoravajući na njihov prvi susret. A za druge ljude to može ukazivati na razdvajanje ili i ujedinjenje, kao i na činjenicu da će se pred njima uskoro pojaviti neke šanse za rast.

Brojevi
foto: Stock

Postoje dve različite vrste ovih ponavljanja brojeva koji su povezani sa blizanačkim plamenom. Prvo se ponavljaju jednocifreni brojevi, kao što su 111, 5555, 99999 i tako dalje. Oni se zapravo sastoje od tri ili više cifara istog broja. Takve brojke se odmah vide, jer nam više upadaju u oči. Pozivaju na akciju i smatraju se svojevrsnim putokazom. Pozivaju nas da slušamo intuiciju i svojevrsna su potvrda da je ono što mislimo zaista tako.

Druga vrsta brojeva je potpuno drugačija – imaju složene obrasce, a samim tim i složena značenja. To su brojevi kao što su 1001, 22522, 8989, 1212 i tako dalje. To su brojevi koji ili ponavljaju neki skup određenih cifara ili oni koji su palindromski. Oni su znak duboke povezanosti koju osećamo sa blizanačkim plamenovima i znak da se portal događaja otvara – mogli biste da manifestujete susret sa blizanačkom dušom ili nešto slično.

U svakom slučaju, kada smo emocionalno i duhovno pripremljeni, naći ćemo pravi put za sebe i partnera, blizanački plamen.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.