NJMA SLEDI TEŽAK NOVČANI GUBITAK ZA KRAJ GODINE: Izvućiće DEBLJI KRAJ, bolje nek odmah počne SA ŠTEDNJOM
Ilustracija, Foto: Profimedia

astro

NJMA SLEDI TEŽAK NOVČANI GUBITAK ZA KRAJ GODINE: Izvućiće DEBLJI KRAJ, bolje nek odmah počne SA ŠTEDNJOM

Očekuje se udar na finansije, evo ko će izvući deblji kraj

Objavljeno:

Koji horoskopski znak sada ne bi trebalo da daje pozajmice prijateljima? Ko treba da smanji troškove i odustane od raskošnog života?

OVAN

Proći ćete zaista dobro u poslednjem kvartalu 2022. i to će biti samo zahvaljujući vašem trudu! U finansijskom sektoru morate razumno proceniti rizike i ne započeti važan posao bez razmišljanja o bilo čemu. Čuvajte se konflikta i ne prelazite nikome put. Retrogradni Mars će podstaći Ovna da radi. Važno je ostati objektivan i ne dozvoliti da pohlepa sve pokvari. Ne morate biti najbogatiji da biste bili srećni.

Sreća
foto: Profimedia

BIK

Oko 12. novembra neko će možda od vas tražiti povišicu. Čak i ako želite da pomognete toj osobi, ne bi trebalo da upadnete u finansijske probleme. U prvim danima decembra vaše finansije će početi da se smanjuju. Ako ćete prijatelju da pozajmite gotovinu, držite oči otvorene. Šanse da ih vratite su male, a čak i ako to učinite, dobićete ih mnogo kasnije. Postavljanje granica i nedeljenje imovine možda je najbolja stvar koju treba da uradite. Na ovaj način nećete trpeti finansijske gubitke tokom retrogradnog Marsa, koji će trajati do 12. januara 2023. godine.

VAGE

Do 29. oktobra vaše finansije neće biti u vrhunskom stanju, ali od 12. novembra primetićete više gotovine u novčaniku. Sve dok se fokusirate na štednju, moći ćete da radite pametnije sledeće godine, ali ne i teže. Investirajte u sebe 22. oktobra i 30. novembra.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.