ZA OVAJ HOROSKOP KAŽU DA JE NEPOGREŠIV: Otkrijte svoj ZNAK i saznaćete SVE O SEBI
Žena, Foto: Profimedia

astrologija

ZA OVAJ HOROSKOP KAŽU DA JE NEPOGREŠIV: Otkrijte svoj ZNAK i saznaćete SVE O SEBI

Dotiče se glavnih osobina čovjeka, ljubavi, dobrih i loših strana te slaganja s drugima

Objavljeno: 15:55h

Prvo morate da saberete bodove nakon što odgovorite na 3 pitanja:

1. Datum vašeg rođenja je:

1 / 6 Foto: Profimedia

Između 23. avgusta i 22. septembra– (1 bod) Između 21. marta i 20. aprila – (2 boda) Između 21. juna i 22. jula – (3 boda) Između 23. oktobra i 21. novembra – (4 boda) Između 21. maja i 20. juna – (5 bodova) Između 21. aprila i 20. maja – (6 bodova) Između 20. februara i 20. marta – (7 bodova) Između 23. septembra i 22. oktobra – (8 bodova) Između 23. jula i 22. avgusta – (9 bodova) Između 29. decembra i 20. januara – (10 bodova) Između 21. januara i 19. februara – (11 bodova) Između 22. novembra i 21. decembra – (12 bodova)

2. U trenutku vašeg rođenja, vaše rodno mesto je otprilike imalo:

Manje od 500 stanovnika – (1 bod) Između 500 i 2.000 stanovnika – (2 bod) Od 2.000 do 5.000 stanovnika – (3 boda) Od 5.000 do 15.000 stanovnika – (4 boda) Od 15.000 do 50.000 stanovnika – (5 bodova) Od 50.000 do 100.000 stanovnika – (6 bodova) Od 100.000 do 200.000 stanovnika – (7 bodova) Od 200.000 do 350.000 stanovnika – (8 bodova)

Horoskop
foto: Profimedia

Arapski horoskop je jedan od najstarijih.

On nije toliko poznat na Zapadu, a ne znate šta sve može da otkrije o vama.

Jako je popularan u arapskim zemljama.

Analiza se bazira na ratničkom duhu, mudrosti, obrani, ravnoteži, fatalizmu i evoluciji. Dotiče se glavnih osobina čoveka, ljubavi, dobrih i loših strana te slaganja s drugima.

Krenimo…

Od 350.000 do 500.000 stanovnika – (9 bodova) Od 500.000 do 600.0000 stanovnika – (10 bodova) Od 600.000 do 700.000 stanovnika – (11 bodova) Više od 700.000 stanovnika – (12 bodova)

Bez zanimanja, sezonski radnici, nezaposleni - (1 poen)

Nekvalifikovani radnici, zemljoradnici - (2 poena) Kvalifikovani radnici, trgovci, zanatlije, srednje medicinsko osoblje - (3 poena) Prosvetni radnici, lekari i vaspitači - (4 poena) Vojna lica, vojni službenici - (5 poena) Administrativni službenici svih vrsta - (6 poena) Novinari, pisci, pesnici - (7 poena) Niži rukovodioci u bankama, privredi, trgovini, saobraćaju - (8 poena) Političari, diplomate, advokati, sudije, arhitekte, inženjeri - (9 poena) Umetnici, slikari, glumci, vajari, primenjeni umetnici - (10 poena) Visoki rukovodioci, direktori preduzeća - (11 poena) Poznate ličnosti: nauka, politika, umetnost, sport, estrada - (12 poena)

Saberite brojeve i podelite ga sa tri, pa ćete u donjoj koloni naći broj pod kojim je vaše oružje. Recimo: rođeni ste 28. jula (9 poena), u mestu koje ima od 50 do 100 hiljada stanovnika (6 poena), a otac vam je bio niži rukovodilac (8 bodova). Znači, kad saberete 9+6+8=23 U slučaju da broj koji dobijete, kao u ovom slučaju, nije deljiv sa 3, tada ćete odabrati najbliži broj koji je deljiv sa tri, u ovom slučaju je to 24. Tako na kraju dobijamo: 24:3=8

Horoskop
foto: Profimedia

1. Nož

Osoba rođena u ovom znaku je nepredvidiva, ćudljiva, često pomalo lenja, divlja, nezavisna, ravnodušna prema disciplini i vezama koje mnogo obećavaju.

Volite da dominirate i da samostalno donosite odluke. Sigurni ste u sebe i vlastitu pamet, ne prihvatate konvencionalnosti i pravila u ponašanju. Niste preterano zainteresovani za tuđe mišljenje.

U ljubavi ne prihvatate kompromise, skloni ste scenama i često lako gubite živce. Važno je da nađete osobu koja će sve to s lakoćom moći da toleriše.

Slažete se sa osobama rođenim u znakovima topuz, lanac, strela i praćka. Loše veze imate sa rođenima u znaku peroreza, arapskog mača i sablje.

2. Kama

Horoskop
foto: Profimedia

Osoba rođena u ovom znaku je ponosita i verna, i iako ponekad zna burno da reaguje, u suštini je simpatična.

Ako ste rođeni u ovom znaku, omiljeni ste u društvu, vitalni, zdravi i imate neuništivu energiju. Takođe, veoma ste hrabri i odlično se snalazite u opasnim situacijama.

U ljubavi ste romantični, znate i želite mnogo da pružite voljenoj osobi. Ne tolerišete neverstvo i ako vas voljena osoba prevari, prekidate vezu bez razmišljanja.

Dobro se slažete sa rođenima u znaku lanca, luka i strele, topuza i koplja.

3. Perorez

Osoba rođena u ovom znaku je disciplinovana, veliki je radnik i dugo razmišlja pre nego što se za nešto odluči.

Horoskop
foto: Profimedia

Ako ste rođeni u znaku peroreza, ne volite promene, imate svoje ustaljene navike kojih se teško odričete, a kada ste prisiljeni da ih se odreknete to vam teško pada. Uredni ste, pedantni, vodite zdrav život i volite sport.

U ljubavi ste verni i ne očekujete previše od „druge polovine“. Ali, ako nađete osobu koja vam je potpuno suprotna što se navika tiče, dolazi do užasnog nesklada. Zbog toga morate pažljivo da birate s kim ćete provesti život.

Dobro se slažete sa kopljem, praćkom i strelom, a loše sa sabljom, mačem i lancem.

4. Arapski mač

Osoba rođena u ovom znaku je avanturističkog duha, agresivna, nervozna, često i pomalo surova, voli rizik i pustolovine.

Ne interesuje vas tuđe mišljenje. Na putu do zacrtanog cilja znate da budete beskrupulozni, za vas važi poslovica: „Cilj opravdava sredstvo“.

U ljubavi znate šta hoćete i koga hoćete. Kada nekoga odaberete, sigurno će biti sa tom osobom, ma kako to nemoguće izgledalo. Ljubav vas menja, s voljenom osobom ste nežni i spremni na žrtve.

Horoskop
foto: Profimedia

Najbolje se slažete sa osobama u nekom od sledećih znakova: strela, buzdovan, topuz i praćka. Nikakve sloge nema s nožem, perorezom i lancem.

5. Buzdovan

Osoba rođena u ovom znaku dobro se snalazi u svakoj situaciji, zna da naređuje, ali i da prihvata tuđe naredbe, dobar je prijatelj i osoba na koju se može računati u neprilikama.

Osobe rođene u znaku buzdovana su radoznale i hrabre, vole putovanja i iznenadne neobične doživljaje.

U ljubavi ste nestalni, volite flertovanje i više cenite prijateljstvo nego ljubav.

Dobro se slažete sa svim znakovima, osim strele, praćke i topuza.

6. Topuz

Osoba rođena u ovom znaku je sva u skrivenim vrlinama, koje je teško odmah primetiti. Može izgledati lenja, a u stvari je vrlo metodična u poslu i ono čega se prihvati ne radi površno. Vrlo je mudra i njena inteligencija je mirna. Ćutljiva je, pa zbog toga deluje usporeno, a vrlo je vredna i temeljna kada se nečemu posveti.

Horoskop
foto: Profimedia

Ako ste rođeni u ovom znaku, vi ste idealan ljubavni partner, jer ne zahtevate mnogo i volite staložen porodični život. Ne volite svađe i scene, volite prirodu i šetnje, romantične situacije.

Dobro se slažete sa svima, ali malo teže s lancem, praćkom i buzdovanom.

7. Sekira

Osoba rođena u ovom znaku ima ogromnu žeđ za znanjem i gvozdenu volju. Oni koji se posvete istraživačkim poduhvatima bilo koje vrste, postižu fantastične uspehe u svojoj struci.

Ako ste rođeni u ovom znaku, vi ste hrabri i ambiciozni, ne znate za prepreke, a kao ljudi ste vrlo mirni, pravi idealisti koji sanjaju o svetu bez ratova i žele jednakost među ljudima.

U ljubavi pružate, ali i tražite jednostavnost, sitne pažnje i nežnosti. To možete naći samo sa rođenima u znaku lanca i praćke. Vrlo loše veze su s nožem, sabljom i arapskim mačem.

8. Lanac

Osoba rođena u ovom znaku je efikasni diplomata, koji voli blagostanje, lepe stvari, poznate osobe i talentovani je ljubavnik.

Horoskop
foto: Profimedia

Znate da zavodite, ali i da inspirišete ljude da se bore za vaše ciljeve. Možete da budete dobar vođa.

S obzirom na to da imate urođeni talenat za diplomatiju, naizgled se slažete sa svima, a one sa kojima ne delite isto mišljenje ljubazno saslušate i zaboravite šta su vam rekli.

Loše se slažete sa topuzom i buzdovanom.

9. Sablja

Osoba rođena u ovom znaku je rođena da zapoveda, jer poseduje prirodni autoritet, osećanje za organizaciju i zadovoljstvo u vladavini. Snob je i voli da dominira u društvu.

Ako ste rođeni u znaku sablje, izvanredan ste roditelj, požrtvovani ste kad je reč o porodici i težite da osobi sa kojom ste u braku obezbedite lagodan život.

U ljubavi volite originalnost, vatrene izjave i mnogo pažnje koje zahtevate, ali i pružate.

Dobro se slažete sa strelom i kopljem, a loše sa nožem, sekirom, buzdovanom i topuzom.

10. Koplje

Horoskop
foto: Profimedia

Osoba rođena u ovom znaku je intelektualne prirode, lucidna i fizički privlačna. Ima bogatu maštu, lepo govori, dobro se snalazi u svakoj prilici i u svakom društvu. Odličan je psiholog. Mana joj je što se oseća nadmoćno, pa mnogo traži od života i razočarava se kad ne dostigne nemoguće ciljeve.

Ako ste rođeni u znaku koplja, u ljubavi zahtevate da vas „druga polovina“ obožava, a ako se to ne desi bićete duboko razočarani.

Dobro se slažete sa perorezom i kamom, a loše s praćkom. Prema ostalim znakovima ste ravnodušni.

11. Praćka

Osoba rođena u ovom znaku je kreativni idealista, inteligentna, ali često pada u depresiju.

Horoskop
foto: Profimedia

Ako ste rođeni u ovom znaku arapskog horoskopa, često sumnjate u sebe i svoje snage, potrebna vam je pomoć u nevoljama iz kojih ponekad ne znate sami da se izvučete. Po prirodi ste boem s raspevanom dušom, volite lutanja i ne odgovara vam statičnost.

U ljubavi ste krajnje romantični, volite strasno ali ne samo jednom u životu, jer ste zaljubljive prirode.

Dobro se slažete sa strelom, arapskim mačem i sekirom, a loše sa sabljom i kopljem.

12. Strela

Osoba rođena u ovom znaku ima snažno izraženu ličnost, blistav intelekt ili snažan talenat, koji ide čak do genijalnosti. Nema praktičan duh i može se dogoditi da je materijalno izrabljuju loši ljudi, a da ona to ne primećuje.

Ako ste rođeni u znaku strele, sve vaše ljubavne veze su burne, jer ljubav shvatate na neki svoj specifičan način.

Dobro se slažete sa kopljem, lancem i sekirom, a loše sa nožem i perorezom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.