NATAŠA PAUNOVSKI OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA SUTRA: Ovo je detaljan horoskop za 4. NOVEMBAR!
Horoskop, Foto: Profimedia

PROČITAJTE

NATAŠA PAUNOVSKI OTKRIVA ŠTA VAS ČEKA SUTRA: Ovo je detaljan horoskop za 4. NOVEMBAR!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. novembar 2022. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Objavljeno:

Ovan 21.3.- 20.4. Vi znate kako sebi da priuštite fine trenutke i osigurate ugodnu atmosferu, ko želi da je tu biće, ko ne želi srećan mu put... LJUBAV Partner vam jako može zameriti vaše ponašanje ali će u suštini shvatiti zašto ste takvi. POSAO Odlučni ste da sprovedete u delo sve svoje ideje. ZDRAVLJE Osećate se sasvim dobro fizički ali ste psihički po malo iscrpljeni.

Bik 21.4.-21.5. Imate potrebu da se ispraznite na nekome jer vam se toliko toga već nakupilo da ne znate kud biste sa samim sobom. Pazite da se nekome ne zamerite. LJUBAV Gajite neke iluzije kada je u pitanju osoba sa kojom ste bili u vezi. POSAO Nije povoljan dan za putovanja, odnosno za završavanje posla koji je vezan za nešto izvan vašeg matičnog mesta. ZDRAVLJE Posvetite se svom zdravlju.

Blizanci 22.5.- 21.6. Trenutno ste sebi kao cilj postavili neku vrstu poduhvata koji je ravan čudu i frustrira vas nemogućnost da ga ostvarite. LJUBAV Dopada vam se osoba koja možda i nije pravi izbor za vas. POSAO Možete da odahnete ako prestanete da namećete sami sebi nedostižne stvari. ZDRAVLJE Imate mnogo energije u sebi.

Rak 22.6. - 22.7. Vi ste svoj najgori kritičar i najveći faktor sputavanja u svakoj iole smelijoj aktivnosti. Opustite se malo, biće vam neuporedivo lakše. LJUBAV Nesigurni ste i u svoja osećanja. POSAO Neko neodobravanje od strane osobe sa kojom radite neće vas demoralisati. ZDRAVLJE Puni ste energije.

Lav 23.7.- 22.8. Vaša sfera interesovanja je trenutno na domu, ali gruba realnost vas vraća u poteškoće kojima ste okruženi zbog osobe koja vam nameće svoje potrebe i ciljeve. LJUBAV Zanimljiva situacija sa osobom koju jako dobro poznajete. POSAO Ne rizikujte i ne igrajte se sa ozbiljnim stvarima. ZDRAVLJE Čuvajte kičmu.

Devica 23.8. - 22.9. Ukoliko ste se namerili na neke važnije, krupnije vidove menjanja stvari oko vas, možda ne bi bilo loše da ipak malo sačekate. LJUBAV Dobra energija između partnera i vas. POSAO Nesuglasice sa ljudima koji vas okružuju mogu da prerastu u netrpeljivost. Koliko god možete, držite se po strani danas. ZDRAVLJE Fizički ste dobro, sem što ste malo umorni.

Vaga 23.9. - 22.10. Vašim životom je nekako zavladala dosada pa pripazite da iz te dosade ne napravite neke krupne i krajnje nerazumne poteze. LJUBAV Sa jednom osobom imate jako dobru komunikaciju ali to ne znači da trebate da se upuštate odmah u nešto više. POSAO Srećni ste zbog jedne ponude ili zbog neočekivanog novca. ZDRAVLJE Budite umereniji kada je fizički napor u pitanju.

Škorpija 23.10.- 22.11. Postoji mogućnost gubitka nekih sitnica, loših procena ljudi koje danas upoznajete ili razočarenje u neku blisku osobu. LJUBAV Ne dozvolite sebi da flertujete sa nekim za kog znate da nije slobodan. POSAO Ostvarićete svoje embicije. ZDRAVLJE Problemi zbog narvoze koju sami sebi namećete.

Strelac 21.11.- 21.12. Ako danas idete na put, pripremite sebe da neće baš sve ići tako glatko i da ćete možda na posao od jednog dana, ipak morati da potrošite nešto više vremena. LJUBAV Ako ste u vezi, uživaćete u strasnim intimnim trenucima sa partnerom. Slobodni će na svoju okolinu ostavljati utisak osobe koju nije lako osvojiti. POSAO Uključićete svoje saradnike u diskusiju o jednom poslovnom projektu koji planirate. Čućete neke zanimljive predloge. ZDRAVLJE Stabilno.

Jarac 22.12.- 19.1. Ukoliko se pojavi neki problem danas, najbolje je da ga prespavate, pa sledećeg dana rešavate jer ishitrene odluke neće doneti željeni rezultat. LJUBAV Zabavljaćete se u društvu prijatelja. POSAO U prilici ste da proširite svoj posao ali svakako ne danas. ZDRAVLJE Problemi sa alergijama

Vodolija 20.1.- 19.2. Izađite malo iz svoje zone komfora i izborite se za nešto više i bolje u svom životu. Teško da će nešto bolje, samo zakucati na vaša vrata. LJUBAV Ne očekujte naročito interesantan dan kada je ljubav u pitanju. Slobodni mogu preterano razmišljati o prošlosti. POSAO Najviše ćete postići ako se sami potrudite. Ne očekujte previše od nekog drugog. ZDRAVLJE Moguća prehlada.

Ribe 20.2.- 20.3. Brzoplete odluke i sve ono što je destruktivno, danas možete da zaboravite. U suprotnom navućićete sebi probleme koji se kasnije mogu veoma teško rešavati. LJUBAV Nemojte flertovati iz dosade. POSAO Svesni ste svojih aduta i potencijala ali možda delujete nadmeno na okolinu. ZDRAVLJE Povišen pritisak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.