OVIM LJUDIMA NEMOJTE VEROVATI! U pitanju su 3 HOROSKOPSKA ZNAKA, sa nekima ste sigurno bliski
Ilustracija, Foto: Profimedia

Astro

OVIM LJUDIMA NEMOJTE VEROVATI! U pitanju su 3 HOROSKOPSKA ZNAKA, sa nekima ste sigurno bliski

Saznajte o kome je reč!

Objavljeno:

Svako ima nešto u svom životu što ne želi da drugi ljudi znaju, bilo na ljubavnom, porodičnom ili profesionalnom planu. Međutim, odlučuje da to poveri bliskoj osobi, često potpuno krivoj.

Prema astrologiji, čuvanje tajni i odanost u prijateljstvu nije jača strana nekih znakova, a Pinkvilla otkriva i kojima to najteže pada.

Ovan

Ovnovi ne mare za tajne i ne shvataju ih ozbiljno. Oni ne razumeju važnost čuvanja tajni i često će drugima reći ono što im kažete u poverenju.

Blizanci

Blizanci su društveni i imaju mnogo prijatelja. Vole da razgovaraju i često usred razgovora mogu da otkriju tajnu koju čuvaju - svoju ili tuđu.

Tajna
foto: Profimedia

Devica

Device imaju tendenciju da se previše upliću u vaš život. One misle da znaju šta je dobro za vas i da imaju pravo da vam ukažu na sve vaše greške. A ako misle da je deljenje vaše tajne sa drugima ispravno, onda će to učiniti bez oklevanja.

Škorpija

Iako su Škorpije misteriozne i znaju vrednost tajne, ipak će je podeliti sa drugima ako im je to zgodno ili korisno. Škorpijama zato nikada ne treba verovati.

Strelac

Oni su iskrena bića. Imaju naviku da govore istinu i u pokušaju da budu iskreni, mogu da otkriju vašu tajnu drugim ljudima, ali će odmah zažaliti!

(Espreso/Najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.