MARIJA PETRONIJEVIĆ NAPUSTILA GA JE NAKON 15 GODINA: Ono što je priznala u objavi POGAĐA PRAVO U SRCE (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ŠOK

MARIJA PETRONIJEVIĆ NAPUSTILA GA JE NAKON 15 GODINA: Ono što je priznala u objavi POGAĐA PRAVO U SRCE (FOTO)

Na svom Instgaram nalogu često objavljuje fotografije i video snimke na kojima se može videti kako obavlja sve teške seoske poslove

Objavljeno: 14:38h

Srpska glumica Marija Petronijević napustila je javni život nakon punih 15 godina i premijernog pojavljivanja u Kusturičinom filmu "Zavet" , pa već neko vreme živi u rodnom selu.

Verovatno u želji da pronađe sopstveni mir i sreću, glumica se potpuno posvetila imanju gde brine o životinjama.

Na svom Instgaram nalogu često objavljuje fotografije i video snimke na kojima se može videti kako obavlja sve teške seoske poslove.

Sada je pokazala kako šiša ovce na svom imanju i uz snimak imala i jednu važnu poruku koja se tiče rodne ravnopravnosti.

„Ovih dana je uveden zakon koji se tiče rodne ravnopravnosti. Za razliku od zakona kojim bi se zakonski stvaralo ravnopravnije društvo , potrebno je da sami uradimo što je do nas!!! Nema tog poštenog posla kog se radni čovek (žena) stidi, i nijedan posao nije isključivo muški ili ženski… možda nisam brza koliko Stefan ili Marko, ali u slučaju da je potrebno“, napisala je Marija.

Marija Petronijević
foto: Instagram printscreen

Inače, ona je jednu od sovjih zapaženijih uloga ostvarila u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, gde je tumačila lik mlade doktorke Ivane.

Marija Petronijević je godinama krila ko je partner s kojim ima sina. Lepa glumica koja se povukla u rodno selo Visibabe nije htela da govori o privatnom životu u javnosti. Kada se porodila, 2001. godine, svi su očekivali da se konačno sazna ko je otac, ali je glumica to prećutala.

"Da nema njega možda ne bi bilo ni gazdinstva, jer kada god je neka kriza i teška odluka u kojoj treba racionalno da se postupa, on je tu", ispričala je Marija jednom prilikom. Međutim, ko je on, nije htela da prizna.

Ispostavilo se da je Milinko medijima već poznat po svom humanitarnom radu. Pre više od deset godina je organizovao humanitarnu akciju "Milinko vam daruje". Putovao je po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.