OVO SU 3 NAJLJUBOMORNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Spremni su na svašta
Foto: Profimedia

astrologija

OVO SU 3 NAJLJUBOMORNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Spremni su na svašta

Ova tri horoskopska znaka su znatno sklonija ljubomori od drugih

Objavljeno: 12:56h

Blaži oblik ljubomore je primeran i dokaz je postojanja emocija. Ali, oni teži oblici spadaju pod kategoriju patologije.

Ova tri horoskopska znaka su znatno sklonija ljubomori od drugih.

1 / 5 Foto: Profimedia

Škorpija

Ovo je primer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su napraviti scenu kakvu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

Horoskop
foto: Profimedia

Bik

U ovom slučaju se radi o mešavini posesivnosti s primesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli prisvajati stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo zanimanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova.

Horoskop
foto: Profimedia

Lav

Suviše ponosan s vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osetio da se nešto događa iza njegovih leđa, ne bi najpre sebi mogao oprostiti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad ume da reaguje vrlo burno i netaktično.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.