POSLE RAZVODA OD ALAČA, VESNA ČIPČIĆ JE SMUVALA OVOG MUŠKARCA: Jedan je od POZNATIJIH FACA KOD NAS (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

otkrivamo

POSLE RAZVODA OD ALAČA, VESNA ČIPČIĆ JE SMUVALA OVOG MUŠKARCA: Jedan je od POZNATIJIH FACA KOD NAS (FOTO)

Ovu "skrivenu" romansu otkrile su komšije umetnika Zorana Tairovića

Objavljeno: 14:19h

Od kada se rastala od kolege i višegodišnjeg supruga Aleksandra Saše Alača, koji je nedavno stao na ludi kamen sa ćerkom Petra Kralja, o emotivnom životu Vesne Čipčić malo se zna.

Pa ipak, ni jedna od najlepših žena Jugoslavije nije bila potpuno sama. Emotivni partner Vesne Čipčić godinama je bio umetnik Zoran Tairović, otac danas poznate pevačice Tee Tairović, koja se prošle godine našla u epicentru skandala kada je u javnost izašao njen intimni snimak.

Ovu "skrivenu" romansu otkrile su komšije umetnika Zorana Tairovića:

Vesna Čipčić
foto: instagram/printscreen

- Zoran ne živi ovde, mislim oko dve godine, videla sam ga od tada par puta u Poreskoj upravi i po gradu. Dok je živeo ovde ni sa kim od nas komšija se nije družio, bili smo u odnosu na dobar dan i doviđenja. On je stalno pravio neka okupljanja, bilo je tu alkohola, muzike, ma svačega je bilo, valjda su umetnici takvi. Nikada nisam videla suprugu i ćerku, dolazile su ovde neke žene, ali nisam želela da guram nos u tuđa posla. Znam da je bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić - ispričala je komšinica prošle godine za Kurir.

Kada je gorepomenuti portal pozvao Zorana i upitao ga za vezu sa glumicom, on je reagovao na sledeći način:

- Ne, ne, nemojte da insistirate. Pa ja s Vesnom nisam u vezi već deset godina i nemam šta da pričam o tome - kazao je on tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.