DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR: Jedan znak pritiska emotivna PROŠLOST!
Par, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR: Jedan znak pritiska emotivna PROŠLOST!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

Pogledajte da li će vašem znakudnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas neke stvari funkcionišu baš onako kako ste vi planirali, dok ćete sa drugima imati problem i grešiti. Potražite pomoć kolege ili prijatelja. Pokušavate da promenite svoje ponašanje da biste udovoljili partneru. Mogućnost zanimljivog izlaska.

BIK

Pomalo vas deprimira što nikako da ostvarite planirani posao. Dajte sebi vremena, stvari se još uvek mogu srediti. Slobodno možete da računate na jednu osobu. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali ona je trenutno okupirana ličnim prioritetima.

BLIZANCI

Poslovne obaveze su vas okupirale. Malo vam je teže da sa svime izađete na kraj, jer ste neorganizovani i pažnja vam je rasuta. Osećate da ste se udaljili od voljene osobe, ali trenutno ne znate način kako da to ispravite. Večernji sati su dobri za komunikaciju.

RAK

Danas ste nefokusirani, emotivniji nego inače i uglavnom će kod vas preovladavati mutno i čudno raspoloženje. Najbolje ćete funkcionisati sami, a u suštini – i želećete da vas svi ostave na miru. Moguće je da vas je „pritisla“ emotivna prošlost.

LAV

Dosta vas okupiraju pitanja finansija. Možete biti zabrinuti zbog obaveza koje je neophodno da izmirite. Trenutno smatrate da nemate podršku onih koji su vam bitni. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali se ni prema njoj nećete otvoriti lako.

Svađa, Par, Muž i žena
foto: Profimedia

DEVICA

Jako vam smeta ponašanje jedne osobe u poslovnom segmentu. Ipak, zapitajte se da trenutnu situaciju niste možda vi isprovocirali u prethodnom periodu? Pokušavate da opravdate sebe u partnerovim očima zbog nekih grubljih ili neprimerenih reči.

VAGA

Svi primećuju da ste posvećeni obavezama, a u suštini ne shvataju koliko ste opterećeni nekim razmišljanjima. Iznutra ste dosta bezvoljni, nekih vam je situacija preko glave, ali ćutite i samo čekate da odete kući. Najradije biste prespavali ostatak dana.

ŠKORPIJA

Solidna fokusiranost na posao, ali ste vi danas više u fazonu za emotivne ili prijateljske kontakte i uglavnom ćete razmišljati kako da na pravi način iskoristite popodnevne i večernje časove. Moguć je vrlo romantičan kontakt sa voljenom osobom.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

STRELAC

Pomalo vas je stigao umor i prilično ćete bezvoljno otaljavati obaveze. Kao za baksuz – taman uspete da odradite jedno, već drugo dolazi na red. Krajem radnog vremena iznurenost. Moguće je da nećete biti voljni ni za susret sa emotivnim partnerom.

JARAC

Tokom celog dana vas čeka papirologija koja će vam ići na živce. Doduše, vi ste rešili da ćete ovo završiti, pa je sigurno da ćete ostati na poslu dok sve ne bude „pod konac“. I pored najbolje volje, verovatno nećete uspeti da se vidite sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Niste sigurni u nečije motive i verovatno ste u pravu. Budite oprezniji prilikom komunikacije i dogovora, a naročito bilo kakvog potpisivanja. Nemojte odavati poslovne tajne. I pored vašeg truda – voljena osoba se i dalje duri zbog neke besmislene rasprave.

Starost, Par, Ljubav, Baka, Deka, Stari ljudi, Penzioneri, Ruke
foto: Profimedia

RIBE

Neko vam danas kida živce, ali vi pokušavate da se iskulirate i posvetite obavezama. Moguće je da ćete se razočarati u nekog od najbližih kolega. Vrlo emotivno intenzivan dan koji nikako ne bi trebalo da provedete sami. Potražite zagrljaj voljene osobe.

www.venerasapapilotnom.com

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.