Evo kako da očistite TUŠ od KAMENCA: Trebaće vam samo DVE stvari iz kuhinje i BEZ RIBANJA će BLISTATI
Tuš, Foto: Profimedia

PROBAJTE

Evo kako da očistite TUŠ od KAMENCA: Trebaće vam samo DVE stvari iz kuhinje i BEZ RIBANJA će BLISTATI

Glava od tuša je jedna od stvari kod kojih je čišćenje priličan problem

Objavljeno:

Skidanje kamenca je glavni problem. Kako ga brzo očistiti? Tktokerka je podelila svoj način. "Odvratno, ali efikasno" - rezimiraju korisnici interneta.

Kamenac na glavi tuša ne samo da izgleda ružno, već i otežava korišćenje. Najbolje bi bilo ne dozvoliti da se uopšte pojavi, ali nemaju svi vremena da redovno čiste sve elemente. Šta onda činiti? Tiktokerka Creepikiki je pokazala svoj trik.

Ovaj metod je malo neobičan, ali efikasan i prilično jednostavan za primenu. Verovatno imate sve što vam je potrebno u svojim domovima.

Da biste se rešili kamenca sa glave tuša, potrebno je da upotrebite kesu (može da se koristi i jača malo plastična kesa), gumicu ili lepljivu traku i vinsko sirće. Šta sa svim ovim? Tiktokerka je sve detaljno objasnila u videu.

Napunite kesu sirćetom, stavite je na glavu tuša i pričvrstite je trakom ili elastičnom trakom. Ostavljamo tako da odstoji nekoliko sati, poželjno preko noći. Nakon ovog vremena, prljavština i sediment će sami ispasti. Teško je poverovati da je glava tuša koju koristimo svaki dan tako prljava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.