UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI: Nema PRETAKANJA, samo ga STAVITE u OVO (RECEPT)
Kiseli kupus, Foto: Printscreen/Youtube/Bokina kuhinja

za zimu

UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI: Nema PRETAKANJA, samo ga STAVITE u OVO (RECEPT)

Da se ne bi mučili sa procesom, postoji recept koji će vam pomoći da ga ukiselite očas posla

Objavljeno: 18:34h

Kiseljenje kupusa je kod nas redovna zimnica.

Iako oduzima dosta vremena svi uživaju da ga jedu tokom zime.

Od njega kuvarice prave sarmu, podvarak, a često se jede i kao salata.

Da se ne bi mučili sa procesom, postoji recept koji će vam pomoći da ga ukiselite očas posla.

1 / 4 Foto: Bakina kuhinja

Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda. Nema pretakanja i sve je gotovo za 48 sati.

Sastojci:

glavica kupusa

Kiseli kupus
foto: Printscreen Youtube

sirće

1 kašika soli

Priprema:

Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite. Unutra sipajte sirće i so i dobro je protresite kako bi se sastojci svuda jednako rasporedili. Zatim ga stavite u kesu i ostavite u zamrzivaču 48 sati. Nakon toga odmrznite i kiseli kupus je spreman.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.