POZNATA ASTROLOŠKINJA TVRDI DA ĆE OVA 3 ZNAKA OSTATI BEZ NOVCA KRAJEM MESECA: Čeka ih BANKROT
Novac, Foto: Profimedia

loše vesti

POZNATA ASTROLOŠKINJA TVRDI DA ĆE OVA 3 ZNAKA OSTATI BEZ NOVCA KRAJEM MESECA: Čeka ih BANKROT

Zvezde su za kraj meseca isplanirale mnogo toga

Objavljeno: 15:36h

Poznata astrološkinja Tamara Globa je otkrila šta znakove čeka u oktobru.

Iznela je detaljnu prognozu.

Dobro obratite pažnju šta vam se sprema.

Zvezde su za kraj meseca isplanirale mnogo toga.

1 / 4 Foto: Profimedia

Tamara je objasnila da se oktobar tradicionalno smatra prosperitetnim, ali ove godine je sve drugačije. Posledice aktuelnih dešavanja će odjeknuti u narednih devet meseci.

Ovan

Predstavnici znaka Ovna suočiće se sa mnogim spornim pitanjima. Članovi porodice, kao i stari prijatelji, pomoći će u rešavanju problema. U prvoj polovini oktobra finansijska situacija će biti ojačana, u drugoj će morati da se trpe gubici, u trećoj deceniji se ne može ići na provokacije. Međutim, tokom celog meseca, Ovan će biti zaštićen. Astrolog takođe vidi gužvu zbog kretanja.

horoskop
foto: Profimedia

Bik

Bik će provoditi dosta vremena sa decom. U prvoj polovini oktobra biće uspešni, ali će krajem meseca biti poteškoća u porodičnim poslovima. Vredno je obratiti posebnu pažnju na zdravlje. Događaji će otvoriti nove perspektive za Bika. Tako će, na primer, krajem oktobra biti prilike u vezi sa prijateljima i ličnim planovima.

Blizanci

Blizanci čekaju aktivan period u svim oblastima života. U oktobru će se važni događaji doticati ljubavi. Tamara Globa takođe vidi mnoga putovanja i sreću u intelektualnoj aktivnosti. Važni predlozi pojaviće se u drugoj polovini meseca, ali će se poteškoće pojaviti krajem oktobra.

1 / 4 Foto: Profimedia

Rakovi

Predstavnike znaka Raka čekaju promene u karijeri, kao i u stambenim pitanjima. Globa savetuje da se uči u prvoj polovini meseca. Ali druga polovina oktobra zahtevaće pažnju na decu i druge voljene. Porodici će biti potrebna podrška. Krajem meseca biće teškoća u kreativnom procesu.

Lavovi

Lavovi će proći kroz period promena. Prijatelji će pomoći u realizaciji planova. Astrolog poziva da bude pažljiviji u drugoj polovini. Mogući finansijski gubici zbog porodičnih problema. Globa takođe vidi duga putovanja sredinom oktobra. Oni će doneti nove planove i poznanstva, ali će se krajem meseca pojaviti stambena pitanja.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Dev čeka aktivnost u svojoj karijeri. Liderstvo će vas potaknuti na akciju. Novi zadaci će se davati sa velikim poteškoćama, ali ljubavni ljudi će pomoći na mnogo načina. „Očekujte profit, dobre prilike od onih kojima ste dragi i koji vam pomažu. Ovo se mora posmatrati tokom oktobra. Brinite o svojim rođacima krajem meseca. Budite oprezni kada putujete“, savetuje Globa.

Horoskop
foto: Profimedia

Vage

Za predstavnike znaka Vage, oktobar je posebno važan mesec. Tokom ovog perioda dogodiće se važne promene u životu koje će uticati na sudbinu u celini. U prvoj polovini oktobra mogući su finansijski gubici. Iza leđa će vam biti tračeva koji će se doticati stambenih pitanja. Sredinom meseca kreće nova etapa u poslovanju. Krajem meseca ponovo se javlja opasnost od velikih novčanih gubitaka i rashoda.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.