3 ZNAKA KOJIMA ĆE NOVEMBAR NAPRAVITI PAKAO OD ŽIVOTA: Finansijska situacija biće nikad gora
Horoskop, Foto: Profimedia

AU

3 ZNAKA KOJIMA ĆE NOVEMBAR NAPRAVITI PAKAO OD ŽIVOTA: Finansijska situacija biće nikad gora

Tri horoskopska znaka u novembru će prolaziti pakao u životu, a haos i nestabilnost biće uobičajena pojava.

Objavljeno:

Ono što se sa sigurnošću može zaključiti – tih 30 dana izgledaće im kao večnost.

Jarac

Jarčevi će osetiti pravu suštinu ‘besparice’. Povećanje prihoda nije ni blizu, a zbog jedne pogrešne odluke mogli bi da se nađu i na zavodu za zapošljavanje. Što se tiče ljubavi – najbolje će biti samcima jer će ostati sami, a oni koji su u vezi – više neće biti. Osim što će ovaj mesec u potpunosti iscrpeti osobe ovog horoskopskog znaka, neće im doneti ni trenutak sreće. Ali, početkom sledeće godine ‘ponovo ćete se roditi’. Strpite se malo.

Ovan

Početak meseca biće bajan, ali kako se mesec približava svojoj sredini – nastaje pakao i veliki problemi. Osim finansijskih problema, čekaju ih i oni na ljubavnom i zdravstvenom planu. Posao neće cvetati, a njihove greške brojaće kolege i čekaće samo trenutak kada ih mogu ‘baciti pod bus’ i ocrniti pred svima. Treba da budu vrlo pažljivi i svaku odluku raščlaniti do najmanjeg detalja. Ovnovima je novembar definitivno najgori mesec u 2022. godini, a kao šlag na torti – prekinuće se dugogodišnje veze, ali i brakovi.

Rak

Ispred Rakova je naporan mesec pun turbulencija, ali u svakom smislu onih negativnih i zastrašujućih. Oni koji nemaju novca za ‘crne dane’ biće najviše pogođeni jer ih čekaju veliki finansijski gubici. Kada je u pitanju ljubavni život – crni oblak nadviće se nad ovim horoskopskim znakom i veze će se pretvoriti u pakao, a partneri i partnerke slomiće im srce. Ni u porodici neće biti sjajnih odnosa. Iako je nadolazeći mesec u potpunosti grozan i najbolje bi ga bilo prespavati, početkom decembra stvari će se menjati pa vredi čekati tu priliku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.