DNEVNI HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR: LAVOVI, ne donosite bitne odluke danas, a DEVICE nezadovoljne na svakom polju
Ilustracija, Foto: Profimedia

zvezde kažu

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR: LAVOVI, ne donosite bitne odluke danas, a DEVICE nezadovoljne na svakom polju

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Imate dobru volju da rešite neke situacije, ali je moguće da se neće doći do rešenja. Nesigurni ste šta da uradite po pitanju bitnih situacija koje vas muče. Na prvi pogled dosta komplikovani trenuci sa voljenom osobom. Ne potencirajte rasprave.

BIK

U dobrom ste raspoloženju za posao, pa možete preuzeti na sebe više nego što je to realno potrebno. Ne odrađujte tuđe obaveze, jer postoji tendencija da zapostavite nešto što je vama važno. Teži dogovori sa voljenom osobom. Nećete uspeti da se uskladite.

BLIZANCI

Uzbuđenost zbog informacija koje dolaze do vas, moguće i po pitanju kraćeg poslovnog putovanja. S druge strane, previše razmišljate o svakom svom potezu. Velika želja za otvorenom i iskrenom komunikacijom sa voljenom osobom.

Horoskop
foto: Profimedia

RAK

Blaga nesigurnost i napetost zbog nekih promena koje su u poslednjem momentu saradnici uveli u vaš dogovor. Nema razloga za rasprave, ali ni za opterećenost. Nesigurni ste kako da pokrenete na pravi način razgovor sa jednom osobom.

LAV

Danas nije pravi momenat za bitnije poslovne odluke. Moguće je i da ćete imati troškove u vezi sa privatnim poslom ili porodičnim domom. Voljena osoba vam zamera na preteranom sitničarenju. Razmislite, možda ovo i nije toliko daleko od istine.

DEVICA

Mogući su neplanirani troškovi, a ako računate na neki novac – verovatno ćete do poslednjeg momenta biti nesigurni da li ćete ga uopšte i dobiti. Niste zadovoljni odnosom kolega prema vama. Pokazujete nezadovoljstvo nekim partnerovim postupcima.

VAGA

Danas vam može biti ponuđena dobra poslovna prilika, ali ste vi u razmišljanju šta i kako dalje da činite. Ovo se ne uklapa u vaše planove, a moguće je i da ćete natovariti na sebe veću količinu obaveza. Previše očekujete od jedne osobe. Sagledajte je realnije.

ŠKORPIJA

Pred vama je mutan i čudan dan. Čini vam se da nikako ne uspevate da otkrijete ono što vam je važno, vezano za poslovni, ali i za emotivni segment. Nesigurnost šta uraditi na dalje. Imate osećaj da ništa ne ide u skladu sa vašim željama i planovima.

STRELAC

Svesni ste da se neki ljudi ne ponašaju najkorektnije ali trenutno ne želite da dižete „dževu“ oko toga. Sada vam je važno da obavite na vreme ono što ste preuzeli. Voljena osoba preteruje po nekim pitanjima, ali se trudite da održite korektnu komunikaciju.

JARAC

Ovaj dan vam je važan, jer tokom njega možete obaviti bitne razgovore ili uspostaviti komunikaciju sa nekim ko vam je poslovno potreban. Ipak, stoji da će vas dešavanja u potpunosti iscrpeti. Moguće je da ćete morati da odložite susret koji ste iščekivali.

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

VODOLIJA

Žurite da sve završite na vreme i kako dan bude odmicao, samo ćete ubrzavati tempo. Vodite računa o greškama jer će vas one vratiti na početak. Dobar dan za flertovanje, ali ne očekujte ništa konkretnije – sve će se završiti samo na šarmantnim porukicama.

RIBE

Pitate se koliko možete da verujete nekim ljudima u vašem okruženju. S druge strane i vaša su ponašanja čudna, pa će se kolege pitati šta vam se dešava....Nesigurni ste po pitanju voljene osobe – čini vam se da izbegava neka vama važna pitanja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.