NEMATE KUDA OD OBUĆE? Ovo vas košta DUPLO manje nego da kupujete cipelarnik, a svrha je ista!
Polica za obuću, Foto: Promo

PROMO

NEMATE KUDA OD OBUĆE? Ovo vas košta DUPLO manje nego da kupujete cipelarnik, a svrha je ista!

Obuća vrlo zgodno može da se posloži tako da vam ne smeta iako nemate cipelarnik

Objavljeno:

Jel i vi doživite mini nervni slom svaki put kada se pri prolasku kroz hodnik sapletete o obuću? Pretpostavljamo zašto ih ne pakujete u cipelarnik: zato što ga nemate. Pretpostavljamo zašto ga nemate: zato što nema gde da vam stane u tako malom hodniku. Imamo ideju gde da ih sklonite da vam ne smetaju, a da ne kupujete cipelarnik. Pogledajte OVDE.

Obuća vrlo zgodno može da se posloži tako da vam ne smeta iako nemate cipelarnik. To ćete najjednostavnije uraditi ako nekoliko pari obuće poređate jedne iznad drugih. Kako to da uradite? Najjednostavniji način jeste da nabavite najpraktičniju stvar za ovu svrhu - policu za obuću.

Polica za obuću
foto: Promo

Obične plastične police za obuću su najbolja stvar za ovo, jer pored toga što mogu da prime dosta obuće i da sve bude uredno, one ne zauzimaju mnogo mesta pa mogu da stanu i u najmanje hodnike a da ipak ne smetaju. Za razliku od cipelarnika koštaju neuporedivo manje, a plus što mogu po potrebi da se sklone sa strane ili u drugu prostoriju.

Jedna od možda najpraktičnijih polica nalazi se OVDE (a ako više volite da se raspitate detaljnije pre kupovine, možete i da pozovete na 011/6 888 999).

Ova polica ima 10 redova i crne je boje. Lako se uklapa u različite enterijere, lagana je i u nju može da stane sva vrtsa obuće: patike, čizme, cipele, sandale, papuče.

Dimenzije: visina 140cm, širina 51cm, dubina 24cm

Dakle, imate je OVDE ili pozovite 011/6 888 999 pa se tu raspitajte o detaljima i poručivanju.

Polica za obuću
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.