NOVČANI HOROSKOP ZA KRAJ 2022. GODINE TVRDI DA ĆE SE OVA 2 ZNAKA OBOGATITI: Čekaju ih VELIKE PARE
Novac, Foto: Profimedia

opala

NOVČANI HOROSKOP ZA KRAJ 2022. GODINE TVRDI DA ĆE SE OVA 2 ZNAKA OBOGATITI: Čekaju ih VELIKE PARE

Saznajte da li će se vama novčanik napuniti

Objavljeno: 17:05h

Horoskop otkriva finansijsko stanje za kraj 2022. godine.

Ova 3 znaka moraju da obrate pažnju.

Saznajte da li će se vama novčanik napuniti.

1 / 4 Foto: Profimedia

Koji horoskopski znak sada ne bi trebalo da daje pozajmice prijateljima? Ko treba da smanji troškove i odustane od raskošnog života?

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

OVAN

Proći ćete zaista dobro u poslednjem kvartalu 2022. i to će biti samo zahvaljujući vašem trudu! 18. novembra očekuju vas lepe vesti vezane za finansije. Naporan rad i vreme koje ste uložili u napredovanje u karijeri počeće da urodi plodom ove godine. Povišica koju ste čekali je na putu. Osim toga, možete računati na neočekivani priliv gotovine.

Horoskop
foto: Profimedia

BIK

Oko 12. novembra neko će možda od vas tražiti povišicu. Čak i ako želite da pomognete toj osobi, ne bi trebalo da upadnete u finansijske probleme. U prvim danima decembra vaše finansije će početi da se smanjuju. Ako ćete prijatelju da pozajmite gotovinu, držite oči otvorene. Šanse da ih vratite su male, a čak i ako to učinite, dobićete ih mnogo kasnije. Postavljanje granica i nedeljenje imovine možda je najbolja stvar koju treba da uradite. Na ovaj način nećete trpeti finansijske gubitke tokom retrogradnog Marsa, koji će trajati do 12. januara 2023. godine.

horoskop
foto: Profimedia

VAGE

Do 29. oktobra vaše finansije neće biti u vrhunskom stanju, ali od 12. novembra primetićete više gotovine u novčaniku. Sve dok se fokusirate na štednju, moći ćete da radite pametnije sledeće godine, ali ne i teže. Investirajte u sebe 22. oktobra i 30. novembra.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.