Jesenja toplina i ušuškanost
Forma ideale, Foto: Promo

ULEPŠAJTE DOM

Jesenja toplina i ušuškanost

Objavljeno: 10:54h

Jesen svojim dolaskom donosi i određenu toplinu i ušuškanost kojima svi težimo, a posebno nam gode prilikom uživanja u domu, uz toplu kafu, čaj ili omiljenu knjigu. Ovaj period je pravo vreme da u svoj enterijer unesete sitne izmene i dekorativne detalje različitih tekstura i toplih boja, koji će kreirati jesenji ambijent u kome će uživati svi članovi porodice. Za početak se prepustite svojoj kreativnosti i inspirišite prirodom, a u nastavku delimo sa vama još neke korisne ideje i savete.

Komadi nameštaja u jesenjim bojama savršeno će se uklopiti u takav ambijent, a pravi primer je fotelja BRIŽ koja, zahvaljujući svom izuzetno modernom dizajnu, predstavlja odličan izbor za uređenje dnevnog boravka. Autentičan dizajn i dezen ove fotelje doprinose izraženoj estetici ambijenta, a mogućnost izbora štofa ostavlja mogućnost za odabir savršene jesenje zlatno žute boje, koja sa artisanom predstavlja idealnu kombinaciju u ambijentu i odličan je kontrast crnom dekoru. Komoda LUSITANIA 3K4F, u kombinaciji toplog dekora artisan hrasta i crne mat folije, odličan je dodatak ovom kutku, koji možete upotpuniti i vitrinom LUSITANIA POP 2K VS1, kao i klub stolom VKCT-50218.

Ovogodišnji jesenji trendovi kućnog dekora podrazumevaju zanimljive oblike, tople neutralne i zemljane tonove i luksuzne teksture. Topli tonovi peska, cimeta, terakote, bakra, prigušenog zelenila i sličnih neutralnih tonova dopunjuju skoro svaku drugu paletu boja, čineći ih savršenim dodatkom svakom prostoru.

Idealan komad nameštaja koji se uklapa u navedene trendove i upotpunjuje ušuškani ambijent jeste ležaj MARBO savremenog dizajna, koji je pritom i veoma praktičan. Neizostavan je i klub sto, a sa klub stolom VKCT-50162 ne možete pogrešiti. Dodavanjem par pletenih taburea i mekanog ćebeta pravi jesenji kutak je spreman, a sjajna dekoracija za pun efekat su i dekorativna ogledala različitih dimenzija, koja možete postaviti na zid.

Pored kontrastnih rešenja i zemljanih tonova, postoji još dekorativnih rešenja za ljubitelje toplijih tonova, pa je, pored stalnog nameštaja u omiljenim drvo dekorima, opcija i dodavanje dekoracije u upečatljivim bojama jeseni ili krečenje zida u nijanse koje se uklapaju sa detaljima u enterijeru.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da za ambijent spavaće sobe odaberete bračni krevet SARDINIA 160 koji je spoj topline naturalnog i rustičnog, a zajedno sa garderoberom SIERRA 180 OG daje suptilnu dozu elegancije i otmenosti. Prekrivač DIAMOND u žutoj boji, kao i jastučnica sa natpisom "Home sweet home", takođe sa žutim detaljem, utopliće prostor.

Nadamo se da ste spremni dočekali jesen, kao i da ste se inspirisani našim idejama za dekorisanje enterijera, kako biste kreirali kutak sa toplim jesenjim detaljima, koji će vam biti omiljena oaza za uživanje i odmor u toplini i ušuškanosti sopstvenog doma.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.