DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR: Ovnovi pripazite se OPASNIH IGARA, Škorpije suviše LJUBOMORNE
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZVEZDE GOVORE

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR: Ovnovi pripazite se OPASNIH IGARA, Škorpije suviše LJUBOMORNE

Evo šta su vam zvezde pripremile

Objavljeno:

Pogledajte kako izgleda vaš dnevni horoskop za danas.

OVAN

Posebno ste raspoloženi za opasne igre. To samo znači da ste danas podložni riziku koji može da donese veliki dobitak ali i nepredviđeni gubitak. Nesigurnost kod voljene osobe u vama izazviva još veći bes. Zdravlje je sasvim solidno.

BIK

Organizovali ste druge za neke vaše zadatke i danas ne umete da iskoristite to slobodno vreme. Pojedini izlivi ljubomore uvode vas u svađu sa voljenom osobom. Stalno se vraćate na prošlost i teške teme. Zdravlje je bez većih hroničnih tegoba.

Horoskop
foto: Profimedia

BLIZANCI

Nikako da promenite taktiku u poslovnoj komunikaciji zato vas drugi ne razumeju onako kako vi želite. Smanjite izraz ličnih potreba u partnerskoj vezi. Voljena osoba vas podseća na obostrane želje i potrebe. Zdravlje je stabino i veoma dobro.

RAK

Vaša tvrdoglavost danas dolazi do punog izražaja. Zato ste u manjem sukobu sa kolegama na poslu. Pojednostavite neke situacije da ne bi ušli u dublji sukob. Partnerski odnosi su opterećeni izrazima ljubomore i posesivnosti. Zdravlje solidno.

LAV

Iako ste danas prekomerno radoznali nećete saznati činjenice koje vas zanimaju. Pluton i Venera su danas u ubilačkom zagljaju zato vodite računa u komunikaciji sa partnerom. Jedna pogrešna reč uvodi vas u pravi rat. Zdravlje je veoma dobro.

DEVICA

Podložni ste tuđim sugestijama i zato ste zbunjeni. Negativni aspekti deluju na vaše odluke. U ljubavi ste puni pogrešnih odluka i zaključaka. Zato je danas najbolje da se družite sa prijateljima i porodicom. Zdravlje je bez većih tegoba.

VAGA

Ako niko ne trenira dominaciju nad vama onda se osećate sjajno. U suprotnom čutke trpite tuđe izlive samoovolje. Na ljubavnom polju situacija je veoma izazovna. Ako ste u vezi potrudite se da se okružite prijateljima. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Lišeni ste dobre energije i zadovoljstva ali to zahvalite vašem vladaru Plutonu. On je tu da vas podseti na težinu svakodnevnice. Ni u ljubavnim prilikama nema mnogo lepote. Ljubomora i nesigurnost ovladavaju emocijama. Zdravlje promenljivo.

Horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

Iako želite da budete korisni i veoma vredni to nećete uspeti zbog nepredviđenih okolnosti. Potrudite se da pomognete jednoj starijoj osobi. U ljubavi ste skloni kritikama i optužbama. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama.

JARAC

Niste sposonii da dominirate ali jeste za dobru svađu. Trenirate dominaciju nad poslovnim partnerima. Vaše emotivne mogućnosti su danas ugašene. Niste ni za komunikaciju a ni za druženje. Prija vam mala izolacija. Zdravlje veoma stabilno.

VODOLIJA

Manjak ideja i usporen ritam posla kod vas izazaiva nezadovoljstvo. Zato pribegavate veštačkom navođenju na probleme u poslu. Polje ljubavi je puno intriga tajnih dopisivanja i neskladnih želja. Zdravlje je bez većih tegoba i promena.

RIBE

Sigurni ste u sebe ali ne i u svoje poslovne odluke. Imajte više poverenja u ciljeve koje ste postavili. Manjak vremena i višak energije kod vas bude nepoverenje prema partneru. U stanju ste da započenete svađu. Zdravlje je dobro i solidno.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.