OVA 3 ZNAKA ĆE SE ZALJUBITI DO KRAJA 2022. GODINE: Čeka ih IZNENAĐENJE
Horoskop, Foto: Profimedia

ljubav

OVA 3 ZNAKA ĆE SE ZALJUBITI DO KRAJA 2022. GODINE: Čeka ih IZNENAĐENJE

Saznajte spadate li u tri horoskopska znaka koja će se zaljubiti do kraja godine

Objavljeno: 21:01h

Ako se nadate da ćete uskoro pronaći srodnu dušu, možda ste baš vi jedan od srećnika kojima zvezde pripremaju prijatna iznenađenja u narednih par meseci.

Saznajte spadate li u tri horoskopska znaka koja će se zaljubiti do kraja godine.

1 / 4 Foto: Profimedia

Rak

Iako trenutno nisu zadovoljni ljubavnom situacijom, to će se uskoro promeniti. Već krajem ovog meseca primetiće da se prilike okreću u njihovu korist. Postaće zaigrani, zavodljivi i otvoreni za nova iskustva, a u novembru bi mogli da pronađu srodnu dušu. Osoba koja će ući u njihov život toliko će ih snažno privući da će brzo spustiti štit i prepustiti se strastima.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Škorpija

Ljubavni život trenutno im je prilično komplikovan, ali s početkom njihove vladavine 23.10. dolazi do pozitivnih pomaka. Do izražaja će doći njihov magnetizam i seksepil pa će biti neodoljivi. Otvaraju im se mnoge uzbudljive prilike, a kod njih će najveće šanse imati onaj ko uspe da im zagolica maštu. Novembar je sjajan za strastvene igrice, dok ih u decembru očekuje mnogo prilika za zabavu.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Jarac

Jarci će biti popularniji ali inače. Primetiće da ih svuda prate pogledi, što će im u početku stvarati neprijatnost, ali brzo će se opustiti i početi da uživaju u pažnji. Odlično će se zabavljati većinu jeseni, ali za njih će sudbonosan biti decembar. Tada bi trebalo da upoznaju nekoga ko će imati sve kvalitete koje traže u partneru i s kim će ostvariti uzbudljivu vezu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.