NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP TVRDI DA ĆE SE 1 ZNAK OBOGATITI: Čeka ga POVEĆANJE PLATE
Novac, Foto: Profimedia

ASTRO

NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP TVRDI DA ĆE SE 1 ZNAK OBOGATITI: Čeka ga POVEĆANJE PLATE

Nedeljni novčani horoskop od 17. do 23. oktobra 2022. godine

Objavljeno:

Saznajte šta nedeljni novčani horoskop od 17. do 23. oktobra 2022. godine predviđa vašem znaku!

Nedeljni novčani horoskop od 17. do 23. oktobra 2022. godine!

Ovan

Uticaj planeta će Ovnu dati emocionalnu i unutrašnjuharmoniju, ali vredi uzeti u obzir da je sada ovaj sklad vrlo lako narušiti, posebno u subotu i nedelju. U teškim stvarima koje se odnose na novac ili posao, astrolozi savetuju da slušate savete drugih ili delujete iz iskustva, ali ne rizikujete i ne verujete intuiciji. Astrološka situacija pogoduje ispravljanju prošlih grešaka, poslovnoj aktivnosti i rastu karijere.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bik

Biće mnogo malih problema ove nedelje, ali Bik će moći da preživi ove prepreke. Uspeće u poslu i karijeri. Preporučljivo je da se ne plašite timskog rada i komunikacije sa ljudima uopšte. U teškim trenucima, Bik će vam pomoći da ostanete kod kuće. Početkom nedelje planete će Bika učiniti neranjivim za tok negativnosti, ali pod uticajem Venere to može umnogome da smanji njihovo samopouzdanje. Ovo će negativno uticati na zaradu.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Blizanci

Blizancima je bolje da počnu da štede, i to ne u subotu, već nekoliko dana pre početka negativnog perioda. Period nije povoljan za veliku kupovinu. Očekuju se nevolje za mnoge predstavnike znaka koji su angažovani u oblastima gde je potrebno da se izraze rečima i komunikacijom. Bogatstvo se sada ne može postići lukavstvom, pa je bolje izabrati humane metode – možda neće doneti mnogo novca, ali će zadržati status i autoritet.

Rak

Nežno ubeđivanje i logično rezonovanje ključ su poslovnog uspeha, posebno vikendom. Rakovi, poput Blizanaca, ni u kom slučaju ne bi trebalo da krše pravila lepog ponašanja. Takođe je važno ispunjavati dužnosti i poštovati utvrđene propise. Na radnom mestu i poslu, ovo će postati garancija stabilnosti. Bolje je kupovati sada samo ako postoji potreba. Možete sebe počastiti nečim prijatnim i stvarima koje odavno želite.

Novac, Dinari, Pare
foto: Profimedia

Lav

Sve što negativna Venera može da ometa Lava jeste da im oduzme deo energije i snage. U finansijskom sektoru, najverovatnije, sve će ostati nepromenjeno. Glavna stvar je zadržati dobro raspoloženje i boriti se protiv tvrdoglavosti. Poželjno je da svi Lavovi koji zauzimaju visoke pozicije pokažu svoje liderske kvalitete. Ako tokom ovih sedam dana morate da insistirate na svome, preporučljivo je to učiniti oštro i racionalni. U suprotnom, takve akcije će dovesti do sukoba i ozbiljnih finansijskih gubitaka. Nema potrebe da menjate uslove rada.

Devica

Astrolozi preporučuju Devicama da ovu nedelju provedu sa ljudima koji mogu pružiti podršku. Važno je da im pokažete pažnju i brigu. Sve će se to Devici vratiti stostruko, ali možda ne sada. Takođe, vredi zapamtiti da ukoliko ustanete ranije ujutru možete da zgrabite više mogućnosti. Tako će Devica imati više vremena da postane uspešnija i sve zadatke završi tačno na vreme. Sve finansijske poteškoće biće prevaziđene zahvaljujući marljivosti i samopouzdanju. Možete napraviti važne akvizicije i investirati u razvoj poslovanja, ali pazite zsa pozajmicama.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Vaga

Ako su Vage pokrenula neke složene višesmerne projekte i poslove, trebalo bi da ih realizuju u ponedeljak, dok će uticaj Venere i dalje favorizovati finansijsku aktivnost. Važno je zapamtiti znakove ponedeljka , kako ne bi slučajno napravili probleme u tako važnoj i teškoj nedelji. Lako ćete postići ono što želite, ali samo do petka. Merkur i dalje štiti Vagu i njihov novac, tako da možete bezbedno da idete u kupovinu.

Škorpija

Ove nedelje astrolozi preporučuju da Škorpije svaki dan započnu ispravno. Mnogi ljudi ovog znaka će imati odličan period u finansijskom smislu. Škorpije će moći da dobiju povećanje plate, uspešno ulažu novac, pronađu prijatan i lak posao sa skraćenim radnim vremenom. Novčana pomoć od rođaka nije isključena. Radni dani će biti dobro vreme za velike porodične kupovine.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Strelcu je važno da se u periodu od 17. do 23. oktobra bavi sticanjem novih znanja i iskustava. Da biste to uradili, potrebna im je motivacija i dobro pamćenje. Astrolozi navode da je tokom ovog perioda važno biti u stanju da se prilagodite okolnostima koje se brzo menjaju. Nedostatak psihološke fleksibilnosti može dovesti do velikih novčanih problema. Astrolozi predlažu da se fokusirate na budućnost, otpuštajući misli o prošlim neuspesima.

Jarac

Jarčevi bi trebalo da započnu nedelju brisanjem digitalnog smeća i čišćenjem svog doma. Ovo će pomoći da se prevaziđe nesigurnost i generalno podiže raspoloženje. Jarčevi sada treba da budu pažljiviji prema svojim rečima i mislima kako ne bi sami sebi uzrokovali neprilike. U suprotnom, nedelja će biti odličan period za lični i profesionalni rast, za pokretanje sopstvenog posla ili napredovanje na karijernoj lestvici. Glavna stvar je datražite rešenja i izbegnete bes. Empatija i diplomatija postaće garant stabilnosti i uspeha u poslovnoj komunikaciji.

Horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Od glavnih opasnosti ovog perioda za Vodolije, može se izdvojiti aktiviranje neprijatelja, kao i povećana konkurencija. Ne treba da se upuštate u sumnjive transakcije, prepuštate se impulsima i verujete nepoznatim ljudima. Takođe, Vodolije treba da obuzdaju svoje uzbuđenje i da nauče da izbegavaju bliski kontakt sa onima koji to uzbuđenje formiraju u njima. Ako su iznenada u finansijskom sektoru već počeli izazovi, morate preduzeti mere da se rešite problema. Bolje je odložiti besciljne i besmislene kupovine.

Novac, Dinari, Pare
foto: Profimedia

Ribe

Novac voli inicijativu i aktivnost. Posvetite se svojim ciljevima, konsultujte se sa iskusnim i pozitivnim ljudima. Astrolozi savetuju da sanjate što je više moguće, a onda finansijske pobede neće dugo čekati. Uticaj Venere na kraju nedelje može da liši Ribe motivacije i samopouzdanja. Energija i snaga brzo će napustiti predstavnike Znaka, pa je vikendom bolje da se dobro odmorite i ne dozvolite sebi da budete nervozni.

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.