SEZONA ŠKORPIJA SAMO ŠTO NIJE POČELA: Ovi ZNAKOVI moraju da se PRIPAZE!
ilustracija, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

SEZONA ŠKORPIJA SAMO ŠTO NIJE POČELA: Ovi ZNAKOVI moraju da se PRIPAZE!

Čak i u prirodi možemo videti Škorpiju na delu, jer počinjemo da vidimo cikluse smrti i ponovnog rađanja svuda oko nas.

Objavljeno:

Već 23. oktobra nastupa sezona Škorpije, dok Sunce napušta Vagu. Kada se to dogodi, mi smo usklađeni sa transcendentnom energijom Škorpije - koja može da utiče na svakog od nas drugačije.

Čak i u prirodi možemo videti Škorpiju na delu, jer počinjemo da vidimo cikluse smrti i ponovnog rađanja svuda oko nas. Kako lišće pada sa drveća i vazduh počinje da se hladi, podsećamo se da ništa ne traje večno, već da se uvek vraća u punom krugu. Škorpija je znak transformacije i dubine.

Dodavanjem još jednog sloja u mešavinu, važno je zapamtiti da je takođe sezona pomračenja, što je takođe vreme transformacije. Dok se transformišemo, primorani smo da se duboko zagledamo u sebe, a to je ono što Škorpija predstavlja. U nastavku možete videti kako će se ova transformativna energija odigrati u vašem životu.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ovan

Ova sezona Škorpije može biti nezgodna za vas na neki način, dok delujete pozitivno u drugima. Pomračenje će vas naterati da ponovo razmislite o svojim finansijama, ali pošto je Jupiter u vašem znaku, ako se fokusirate na svoje finansijske ciljeve - trebalo bi da shvatite da se stvari brzo okrenuti u vašu korist.

Bik

Vi ste na suprotnoj strani od Škorpije, tako da sezona Škorpije može biti prilično intenzivna za vas. Venera, vaša vladajuća planeta, biće smeštena pored Sunca kada sezona Škorpije počne, gurajući vas da se fokusirate na stvari koje srce želi. Usredsredite se na stvari koje jačaju vaše vrednosti i provedite vreme sa onima koje najviše volite ili čak sa onima od kojih ste bili udaljeni da biste povratili tu vezu u život.

Blizanci

Obično ste prilično izražajni, međutim, kada se Mars kreće retrogradno, verovatno ćete biti gurnuti ka unutra. Tokom ovog vremena, možda ćete osetiti potrebu da se dekompresujete i provedete neko vreme sami. Usredsredite se na ono što vas motiviše i koje vaše akcije su ukorenjene u strahu, kako bi vam pomogli da izvučete maksimum ove sezone.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.