UŽASAN PERIOD ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Proverite da li ste na spisku!
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

UŽASAN PERIOD ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Proverite da li ste na spisku!

Ujedno, astrolozi savetuju i ‘pamet u glavu’ kada je u pitanju sklapanje novih poslova ili ulazak u neke nove profesionalne vode

Objavljeno:

Astrolozi tvrde da će tri znaka Zodijaka u oktobru imati malo sreće. Pred njima je teško razdoblje, a skoro svaki dan vodiće novu bitku.

U nastavku pogledajte koja tri znaka Zodijaka u oktobru 2022. neće imati baš najsjajniji period.

Blizanci

Tokom oktobra trebalo bi da obratite posebnu pažnju na svoj vokabular, način na koji se obraćate ljudima, a posebno ‘tajming’ koji odaberete za neke teške ili konfliktne razgovore. Može se dogoditi da vam se sav bes koji ste planirali da podelite s okruženjem vrati kao bumerang i to tamo gde ste najmanje očekivali. Ovo je posebno važno imati na umu u radnom okruženju gde je situacija često napeta u poslednje vreme pa i ‘najmanja iskra može izazvati vatru’.

Ujedno, astrolozi savetuju i ‘pamet u glavu’ kada je u pitanju sklapanje novih poslova ili ulazak u neke nove profesionalne vode. Vodite računa o tome šta i kome potpisujete jer lako možete biti žrtve prevare. Naravno, imajte na umu da će i to brzo proći i da vam od kraja oktobra sledi mirniji period u kome možete iskoristiti sve plodove tolerancije koju ste pokazali u oktobru, a nagrada će sigurno doći.

Vaga

Upozorenje koje sledi Vagama slično je onom za Blizance i odnosi se pre svega na kontrolu reakcija, posebne onih koje bi mogle da štete neposrednoj okolini. Strastvenim Vagama astrolozi savetuju da u oktobru izbegavaju pravdu i ne upliću se u sukobe na poslu, čak i ako su i sami upleteni.

Jednostavno, položaj planeta je takav da biste vrlo lako mogli da zapadnete u ozbiljne finansijske i emocionalne probleme poput anksioznosti i neotpornosti na stres. Oni koji nisu bili na godišnjem odmoru oktobar bi trebalo da iskoristite za odmak od svakodnevice pa se fokusirajte na dobre trenutke kako biste lošu energiju držali pod kontrolom.

Ribe

Život će se Ribama preokrenuti naglavačke, a svaki dan će biti teži od prethodnog. Finansijski problemi uzrokovaće prekid ljubavnih veza, a stres će rezultirati gubitkom bliskih osoba iz života. Kontrolišite svoje reči i misli i nemojte dopustiti da vas obuzmu, dovoljno je teško i bez toga.

Počnite da tražite posao, a posebno se usredsredite na one koji nisu usko vezani uz vašu struku. Krajem meseca krenuće stvari nabolje, ali crni oblak prekrivaće vas ipak još neko vreme.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.