"BIO JE DOMINANTAN...": Izašli detalji INTIMNOSTI MILOŠA TIMOTIJEVIĆA SA DRUGOM ŽENOM!
Foto: Nemanja Nikolić

otkrila

"BIO JE DOMINANTAN...": Izašli detalji INTIMNOSTI MILOŠA TIMOTIJEVIĆA SA DRUGOM ŽENOM!

O njihovoj sceni poljupca mnogo se govorilo, a posebo jer je Milica izjavila da ju je Miloš poljubio na prevaru, što je on demantovao

Objavljeno: 12:55h

Miloš Timotijević i Milica Pavlović oduševili su publiku kao ljubavi par u seriji "Pevačica".

Milica Pavlović odlično se snašla kao glumica u seriji " Pevačica". Ipak, snimanje intimnijih scena joj nije bilo lako jer je, kako kaže, veoma stidljiva.

"Možda ljudima zvuči čudno, ali ja zaista jesam stidljiva po tom pitanju, posebno kada se uzme u obzir da se nalazimo na setu gde smo okruženi kompletnom ekipom koja prati svaki naš korak i očekuje da se desi to što bi trebalo. Na vreme sam ih upozorila da će to biti problem, u šta su se i uverili jer smo mnogo puta morali da prekidamo snimanje scena koje su intimnije. Miloš mi je samo otežavao, jer kad on uđe u ulogu, ja se zaledim (smeh). Ima izuzetno izražen karakter, koji pleni. I to je sigurno olakšavajuća okolnost za njegovu karijeru, ali s druge strane, ja nisam glumica i ne mogu tako lako da se prilagodim tome da je sve to samo fikcija", rekla je Milica i istakla da je Miloš imao dovoljno strpljenja za nju.

"Miloš je imao dovoljno strpljenja za mene, trudio se da mi pomogne i znatno mi je olakšao svojim savetima. Dok smo snimali seriju, imala sam utisak da su članovi ekipe od nas dobili ono što su i očekivali, a tome je umnogome doprinelo to što je Miloš zaista dominantan muškarac, a ja sam bila stidljiva i nesigurna. Mislim da je to zapravo izgradilo tu hemiju koju je publika očigledno prepoznala i zavolela", rekla je za "Story" Milica.

Milica Pavlović, Miloš Timotijević, Poljubac
foto: Serija Pevačica/Printscreen

O njihovoj sceni poljupca mnogo se govorilo, a posebo jer je Milica izjavila da ju je Miloš poljubio na prevaru, što je on demantovao.

"To da sam Milicu poljubio na prevaru njena je interpretacija događaja. Ne krivim je zbog toga jer je iz njene perspektive to verovatno delovalo tako. Ja nju nisam prevario! Milica ne razume kako funkcioniše glumački posao i ne shvata da treba da se desi i ono što ne piše u scenariju", ispričao je nedavno Miloš za Blic koji Milcu jeste poljubio iako ona nije to očekivala, ali smatra da je to trik a ne prevara.

zabava, zvezda, Miloš Timotijević
foto: printscreen

"Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno", završio je glumac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.