JEDNOM ZNAKU SE NE PIŠE DOBRO: Izašao HOROSKOP ZA PONEDELJAK i uopšte ne obećava!
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

JEDNOM ZNAKU SE NE PIŠE DOBRO: Izašao HOROSKOP ZA PONEDELJAK i uopšte ne obećava!

Ovo je sutrašnji dnevni horoskop za 10. oktobar 2022. godine.

Objavljeno:

Proverite šta vam zvezde poručuju.

Ovan

Tokom ovog dana sve se moze i za sve ste veoma raspoloženi jer ste se dobro organizovali i imaćete dovoljno snage za sve. Posao vas može opteretiti zbog uticaja drugih ljudi koji se stalno žale.

posao, kancelarija
foto: Profimedia

Bik

Budite spremni na saradnju sa osobom koja je u znaku Lava i ta osoba vam donosi poslovni preokret na bolje. Naučite da se otvarate malo više u partnerskim odnosima jer to bolje za vašu budućnost.

Blizanci

Danas ste veoma pod uticajem drugih što nije loše toliko jer ste umorni da previse razmišljate o poslu. Pokušajte da budete u skladu sa sobom u vezi bilo koje nove poslovne odluke u narednih nekoliko dana.

Rak

Tvrdoglavo odbijate da prihvatite odgovornost za svoje postupke u vezi porodicnih nesuglasica. Mladji član porodice vas opterećuje svojim željama. Do kraja dana moguće da ćete imati problem sa pritiskom.

merenje pritiska, pritisak, Visok pritisak
foto: Profimedia

Lav

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca koji vam neko duguje vec par godina. Osoba u znaku Vage vam je velika poslovna podrška i to je ono što vas zanima najviše u ovom trenutku.

Devica

Vasa snaga je u tome što ćete povezivati sve oblasti života i u tome ćete biti najbolji. Bićete ponosni na sebe i svoje saradnike jer ste uspeli da uradite fantastičnu stvar u vezi posla.

Vaga

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj porodice i to najvise zbog pozitivnog rešenja novčane situacije. Do kraja dana povoljne informacije u vezi odnosa sa partnerom.

Škorpija

Do kraja veceri ocekuje vas nova poslovna saradnja koja vam stiže od osobe u znaku Lava. Mnogo ćete razmišljati i vodite računa da se vas partner ne oseti zanemareno. Glavobolja.

Strelac

Vi ste raspoloženi da pomognete drugima a najviše poslovnom partneru i to ce danas biti jako veliko vaša dilema. Vodite računa o tome koliko ćete para uložiti i eventualno dobiti.

Jarac

Nervoza
foto: Profimedia

Vaše ambicije su danas veoma nestabilne i zbog toga se baš nervirate. Do vas je kako ćete prihvatiti problem sa novcem i to najvise jer jedan član porodice je uključen u sve to. Probajte da ne ulazite u sve to.

Vodolija

Vi ste veoma dominantno nastrojeni prema partneru i to mu jako smeta. Korigujte vase ponašanje i sve ce se popraviti. Do kraja dana mogući problemi sa nogama.

Riba

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svom poslu i da se okrenete novim poslovnim planovima. Potrudite se da budete sto aktivniji fizicki jer od toga vam zavisi vase mentalno zdravlje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.