"KRVAVI" MESEC U OVNU ĆE UTICATI NA OVA 4 ZNAKA: Očekuje ih veliki OBRT u ŽIVOTU, spremite se
Mesec, Foto: Profimedia

astro

"KRVAVI" MESEC U OVNU ĆE UTICATI NA OVA 4 ZNAKA: Očekuje ih veliki OBRT u ŽIVOTU, spremite se

Najjači efekat biće na ljubavne odnose, i to u trenutku može preći iz mira u rat, svađa koje zaista dovode do trajnog pucanja veza i brakova

Objavljeno: 20:52h

Oktobarski "krvavi" pun mesec u znaku Ovna biće na vrhuncu 9. oktobra u 16.55 časova. Ovan je vatreni znak, te je u njegovoj prirodi da preduzima akcije, ponekad i pre nego što o tome dobro razmisle.

Ovaj pun mesec će u nama pokrenuti lavinu svega, pa je zato potrebno da budemo mudri i da ne dopustimo emocijama da upravljaju nama.

Najjači efekat biće na ljubavne odnose, i to u trenutku može preći iz mira u rat, svađa koje zaista dovode do trajnog pucanja veza i brakova.

Mesec, Pomračenje, Eklipsa, Nebo, Zvezde, Planete
foto: Profimedia

Mesec u Ovnu će doneti mnogo preispitivanja i promena, a ova četiri znaka Zodijaka mogu da očekuju kompletni obrt u životu.

1. Rak

Za pripadnike ovog znaka pun mesec u znaku Ovna donosi snagu i energiju, posebno kada je u pitanju karijera. Razmislite o svojim ciljevima i snovima, postavite stvari na papir i odlučite šta želite. Kada budete znali šta želite, krenite prema tome.

Trebalo bi da znate da će na početku biti veoma teško, ali će se na kraju isplatiti.

1 / 5 Foto: Profimedia

2. Vaga

Vreme je da dokažete šta sve možete i da pokažete sve svoje sposobnosti. Pun mesec se takođe nalazi u vašoj sedmoj kući partnerstava. Vrlo je moguće da ćete staviti tačku na neke odnose. Međutim, moguće je da ćete uspeti da pronađete kompromis, te insistirajte na razgovoru.

Mesec, Pomračenje, Eklipsa, Nebo, Zvezde, Planete
foto: Profimedia

3. Ovan

Ovaj period je kao stvoren za vas. Uspećete da dokučite šta zapravo želite, a kada saznate - ceo svet je vaš! Dozvolite punom mesecu da vam pokaže na koje ste sve načine napredovali. Spremite se za dostignete svoj puni potencijal, jer je pun mesec trenutak promene i napretka.

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

4. Jarac

Pun mesec u Ovnu stavlja u fokus vašu četvrtu kuću porodice. Možda ćete osetiti pritisak kod kuće ili od ukućana. Ukoliko ste nezadovoljni svojim partnerskim ili porodičnim odnosima, ovaj pun mesec će vas podstaći da rešite problem što pre.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.