NIKOLA KOJO SE MEĐU PRVIMA OGLASIO POVODOM SMRTI: "Počivaj u miru, PALI SMO" (FOTO)
Foto: © ATA Images

POSLAO SNAŽNU PORUKU

NIKOLA KOJO SE MEĐU PRVIMA OGLASIO POVODOM SMRTI: "Počivaj u miru, PALI SMO" (FOTO)

-Počivala u miru. Mi kao društvo smo pali na ispitu ljudskosti i humanosti - poručio je glumac

Objavljeno: 11:00h

U jeku borbe protiv internet i bilo kakvog drugog oblika nasilja, javnost se priseća i mnogih ličnosti koj isu oštro osudili zlostavljanje na društvenim mrežama.

Među njima je jedan od prvih istupio i Nikola Kojo, koji je nakon tragične smrti Kike Đukić (21) poručio mladima da uvek ima izlaz od problema, ma koliko se to činilo nemoguće.

- Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svetlo na kraju tunela - poručio je Kojo, a onda u komentarima napravio osvrt na tragediju mlade jutjuberke.

Marija Karan, Nikola Kojo
foto: Printscreen Youtube

- Moć vređanja i seksizma - naslovio je Kojo svoj komentar i produžio:

- Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj glup nacionalistički ili nekome personalno uvredljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i ubijaju, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, preterujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osećanja vređati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvredljive komentare! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj meri naučio da poštuje uspešne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad - napisao je Kojo te na kraju dodao:

Kojo
foto: Printscreen/Facebook

- Kika, počivala u miru. Mi kao društvo smo pali na ispitu ljudskosti i humanosti - poručio je glumac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.