OVO JE NAJMUDRIJI HOROSOPSKI ZNAK: Uvek govore šta misle, DA LI STE to VI?
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

OVO JE NAJMUDRIJI HOROSOPSKI ZNAK: Uvek govore šta misle, DA LI STE to VI?

Stalno traže mudrost, govore šta misle i govore istinu

Objavljeno:

Pripadnici ovog znaka važe za najmudriji jer uvek govore što misle, bez obzira na posledice i uvek pokušavaju da usreće sve oko sebe. Potrebna im je intelektualna stimulacija i nezavisnost jer uvek žele da urade nešto korisno u životu.

To su Vodolije.

Vodolije stalno traže mudrost, govore šta misle i govore istinu. Oni su neukrotivi i intelektualno nezavisni. Uvek će slediti svoj put. Njihova nezavisnost čini svaki pokušaj da ih ograničite provokacijom za beg. Vodolijama je potrebna sloboda. Njihova hladna spoljašnjost skriva prijateljsko srce koje će pokušati da pomogne svojim prijateljima, na sve moguće načine.

Vodolije vole kada su svi srećni i veseli i uvek pokušavaju da urade sve da se drugi osećaju dobro, ne očekujući ništa zauzvrat. Jedino što im je važno jeste da niko ne pokuša da ograniči njihovu slobodu, kako bi mogli da žive bez ikakvih obveza.

Vodolija
foto: Profimedia

Vodolija uvek želi da uradi nešto korisno u životu. Vešta komunikacija može joj pomoći da postane sjajan političar, socijalni radnik ili psiholog. Ona je progresivni mislilac i često utiče na stvaranje novih ideja i teorija.

On je prilično objektivan i ne dopušta da mu emocije pomute um. Ponekad drugima može da bude šokantno i bolno da čuju istinu, ali Vodolija će je bez obzira na to reći. On je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno nezavisan. Potrebna mu je intelektualna stimulacija jer stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja.

Oni rođeni u znaku Vodolije puni su paradoksa. Zanimaju ih potpuno suprotne stvari. Oni žele da budu sami, ali žele da budu i u velikom društvu. Imaju odlične društvene veštine. Neki bi čak rekli kao da imaju dve karakteristike – u svakom slučaju, baš to ih čini tako posebnima, piše Atma.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.