KO PREŽIVI, PRIČAĆE: 3 znaka će NASTRADATI U OKTOBARSKOJ OLUJI, sledi im potpuni HAOS I POMRAČENJE
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

KO PREŽIVI, PRIČAĆE: 3 znaka će NASTRADATI U OKTOBARSKOJ OLUJI, sledi im potpuni HAOS I POMRAČENJE

Jedan od najizazovnijih aspekata jeste pomračenje mladog Meseca u Škorpiji, kada se možemo suočiti sa istim onim problemima koje smo imali oko aprila i maja ove godine

Objavljeno:

Iako u oktobru Merkur kreće direktno, moguće je da će neki planterni aspekti doneti izazove i prepreke. Ne treba ih shvatiti kao zastoj i barikadu, već kao šansu da za lični razvoj - mudre lekcije koje nas vode ka novom, boljem ja.

Jedan od najizazovnijih aspekata jeste pomračenje mladog Meseca u Škorpiji, kada se možemo suočiti sa istim onim problemima koje smo imali oko aprila i maja ove godine. Potrebno je da neke stare greške razmotrimo, osvestimo lekcije koje smo naučili, a sve u cilju pozitivnijeg donošenja odluka.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Imate bezbroj kvaliteta, zračite posebnom energijom, ali moguće je da ćete se tokom prvog jesenjeg meseca osetiti pomalo usamljeno. Imaćete osećaj kao da se ne uklapate u neko društvo, da ste "čudni", ali ne dozvolite da vas ovo prevari - nemojte se menjati zbog drugih. Nemojte gubiti svoje dragocene i unikatne osobe i talente, jer se plašite mišljenja i neprihvatanja drugih. Ostanite svoji - retki uvek nađu retke!

Devica

Imali ste prilično dobar mesec, koji će vam ostaviti potpuno nerealna očekivanja za oktobar. Zamišljaćete savršen, još uspešniji mesec, ali previše očekivanja može dovesti do razočaranja. Nemojte biti tako strogi prema sebi i ostanite realni. Postavite jasne ciljeve i pratite taj put, fokusirajte se na sadašnji trenutak, a ne na dolazak nečeg velikog u budućnosti.

Jarac

Moguće je da se u trenutnoj vezi ne osećate najbolje. Ljubazni ste, odani i spremni da se trudite za taj odnos, ali ako druga strana odustaje i ne pokazuje intresovanje, pitanje je da li vredi da trošite svoje vreme i energiju. Ne dozvolite da toksični ljudi koriste vašu dobrotu. Provodite vreme sa onima koji su iskreni, dobri i koji vas zaista vole.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.