OVO SU NAJMIRNIJE BEBE PREMA HOROSKOPU: Ako su rođene u OVOM ZNAKU, spavaće puno, imaćete mirnu noć!
Foto: Profimedia

divno

OVO SU NAJMIRNIJE BEBE PREMA HOROSKOPU: Ako su rođene u OVOM ZNAKU, spavaće puno, imaćete mirnu noć!

Saznajte da li je upavo vaše čedo rođeno u znaku koji se kao prilagođava na baš sve okolnosti

Objavljeno:

Često ste čuli roditelje koji se stalno žale da su iscrpljeni i neispavani, a ima i oni koji svoje bebe i njihove muke i ne osete.

Saznajte da li je upavo vaše čedo rođeno u znaku koji se kao prilagođava na baš sve okolnosti. Ovo su šest najopuštenijih znakova:

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku su odgovorne, disciplinovane i majstori samokontrole. Ukoliko sledite njihovu rutinu i dok god imate strpljenja, neće biti nikakvih problema. To isto važi i za bebe, one će verovatno uživati da se igraju same, ali će isto tako vrlo brzo napredovati u okretanju, puzenju i hodanju, pre nego što vi to očekujete.

Bebe, Plaža, More
foto: Print Screen Youtube

Vodolija

Bebe rođene u ovom znaku vole da posmatraju i zato gde god da ih postavite ono će uživati u tome da prate šta se dešava oko njih. S obzirom da Vodolije odrastaju u vizionare i intelektualce, nije ni čudo što su prilično smirena i opuštena deca. Ako im date dovoljno prostora da zadovolje svoju potrebu za slobodom, uvek će da budu srećni i nasmejani.

Riba

Beba rođena u ovom znaku će uglavnom biti "zen" i opuštena, retko kada plaču i vole da spavaju. Sa njima nećete imati problema od samog rođenja, jer će vrlo brzo da steknu rutinu u svemu.

Beba
foto: Profimedia

Bik

Za njih je najvažnija toplina i sigurnost, ako uvek budete tu za vašeg Bika budite sigurni da neće biti nikakvih problema.

Devica

One su najstidljivije i najtiše od svih znakova. Neće previše plakati ni kada su gladne ili kada im se spava, moraćete da pronađete druge načine da to saznate.Ne vole da smetaju nikome, niti da skreću previše pažnje na sebe. Tako da ukoliko se već unapred plašite izliva besa, deca rođena u ovom znaku jednostavno ne znaju za to.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.