ŠTA SE DESILO MILANU MARIĆU? Usred predstave PAO NA KREVET I UHVATIO SE ZA LICE, ZNA SE UZROK
Foto: Mondo/Goran Sivački

hit

ŠTA SE DESILO MILANU MARIĆU? Usred predstave PAO NA KREVET I UHVATIO SE ZA LICE, ZNA SE UZROK

Dok je publika vrištala od smeha, i glumci na sceni su se sve vreme smejali, a u jednom trenutku je Marić legao na krevet koji je bio deo scenografije držeći se za stomak i lic

Objavljeno: 14:23h

Milan Marić dobio je napad smeha tokom izvođenja hit predstave "Hotel 88", i to dok je igrao scenu s Anđelom Jovanović i Vladimirom Aleksićem.

Scena koja je Marića, ali i njegove kolege iz predstave dovela do suza je scena u kojoj prave parodiju na savremen život koji se prikazuje na Instagramu, te poze koje korisnici ove društvene mreže masovno koriste.

Na pomen modernih izraza poput "Insta good life", "Sve sam stekla sama", "Vračar historical" i drugih, Milan Marić je dobio napad smeha, te nije mogao da dođe sebi kako bi nastavio igranje predstave.

1 / 6 Foto: Promo

Dok je publika vrištala od smeha, i glumci na sceni su se sve vreme smejali, a u jednom trenutku je Marić legao na krevet koji je bio deo scenografije držeći se za stomak i lice, dok je glumac Vladimir Aleksić pokušavao da nastavi izvođenje pokušavajući da sopstveni smeh suzbije.

Inače, predstava "Hotel 88" rađena je po motivima komada "Privatni životi" Noela Kauarda, u režiji i adaptaciji Staše Koprivice, a prvobitno je okupljala glumačku ekipu koju su činili Vladimir Aleksić, Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović i Anđela Jovanović.

Međutim, Andriju Kuzmanovića je prošle godine zamenio Milan Marić. Zvezda domaćih serija i filma "Toma" prvi put se baš u ovoj predstavi oprobala u pozorištu kao komičar, a za ulogu je morao da spremi za manje od mesec dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.