ZBOG OVOG SU SE RAZVELI JELENA ĐOKIĆ I SVETOZAR CVETKOVIĆ! Oboje su PRIZNALI OVU STVAR, ŠOK
Foto: Instagram/Printscreen

OTKRIVAMO

ZBOG OVOG SU SE RAZVELI JELENA ĐOKIĆ I SVETOZAR CVETKOVIĆ! Oboje su PRIZNALI OVU STVAR, ŠOK

Kriza u braku počela je tokom pandemije virusa korona, pa su, navodno, rešili da se raziđu. Kako piše Kurir, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju

Objavljeno:

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić upoznali su se 2000. godine, u Budvi, na snimanju serije "Višnjik", a šest godina kasnije uplovili su u zajednicu. Kruna njihove ljubavi jesu dvoje dece, ćerka Klara i sin Luka. Svetozar ima još jednu ćerku iz prvog braka.

Kriza u braku počela je tokom pandemije virusa korona, pa su, navodno, rešili da se raziđu. Kako je pisao Kurir, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

Svetozar Cvetković, Jelena Đokić
foto: Dragana Udovičić

— Svetozar je divan komšija. Jako ljubazan, srdačan, tih i kulturan. Često šeta svoje kuče tu po kraju. Njegovu suprugu nisam video mesecima. Viđao sam je pre i ona je umela da se javi nama komšijama. Žao mi je ako su se razveli — rekla je komšinica s Vračara koja je zamolila za diskreciju.

Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu i Svetozar i Jelena nerado govore. Ipak, Svetozar je nedavno podelio s javnošću da prolazi kroz težak period, i to kada mu je preminuo otac.

— Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna — rekao je glumac jednom prilikom za Hello.

Inače, Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi. Još uvek nije poznato koji je pravi razlog kraha njihovog braka.

— Ne dajem izjave o svom privatnom životu — rekao je Svetozar Cvetković za medije.

Jelena Đokić je u seriji "Crna svadba", koja je postigla veliki uspeh, privukla mnogo pažnje maestralno odigranom ulogom psihološkinje Nataše. Baš zbog ove uloge zaintrigirala je i medije i televizijsku publiku, koja s nestrpljenjem iščekuje novu sezonu.

Zanimljivo, ali u ovoj seriji delila je scene upravo sa suprugom Svetozarom Cvetkovićem, koji je odigrao lik starijeg Miće Đurića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.