KINESKI HOROSKOP TVRDI DA ĆE SE OVA 3 ZNAKA OBOGATITI DO KRAJA 2022. GODINE: Čeka ih BRDO PARA
Kineski horoskop, Foto: Profimedia

ASTRO

KINESKI HOROSKOP TVRDI DA ĆE SE OVA 3 ZNAKA OBOGATITI DO KRAJA 2022. GODINE: Čeka ih BRDO PARA

Po kineskom horoskopu ovo je godina vodenog Tigra koji zahteva akciju i inicijativu bilo na poslovnom ili privatnom planu

Objavljeno: 20:10h

Kineski horoskop otkriva koga čeka uspeh i brdo para do kraja godine!

Po kineskom horoskopu ovo je godina vodenog Tigra koji zahteva akciju i inicijativu bilo na poslovnom ili privatnom planu. Ne dozvolite sebi da upadnete u kolotečinu i samo da kukate a da ništa ne preduzimate. Umesto toga preduzmite konkretne poteze posebno u narednim mesecima kada će svi oni koji budu hrabro krenuli napred i pokazali inicijativu biti nagrađeni.

Novac, Dinari, Pare
foto: Profimedia

Napredak na polju karijere i velike finansijske dobitke može da očekuje Bivol, Tigar i Petao.

1 / 4 Foto: Profimedia

TIGAR (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998. i 2010)

Novac, Evri
foto: Profimedia

Budući da je ovo njihova godina, nije iznenađenje što će Tigrovi uspeti da ostvare sve svoje planove u 2022. i prosperiraju na svim poljima. Ljubavni život će im biti obojen strašću i romantikom, a mnogi će čak stati na ludi kamen. Polje posla i karijere im je posebno naglašeno, a veliki uspeh ih očekuje već u narednim mesecima. Oni koji rade za druge mogu da očekuju znatnu povišicu koja će biti dokaz da je njihov rad veoma cenjen.

Novac, Dinari, Pare
foto: Profimedia

PETAO (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993. i 2005) Godina Vodenog Tigra biće prilično uspešna za Petlove koji će osetiti boljitak na polju finansija. Ne samo što će vam pare stizati sa više strana, već ćete pametno ulagati i na taj način znatno uvećati svoje bogatstvo. Vi nemate razloga za brigu kad je budućnost u pitanju posebno gledano sa materijalne strane. Polje zdravlja im je takođe veoma naglašeno i govori da ćete imati neverovatnu snagu i energiju da sve svoje planove sprovedete u delo do kraja godine.

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.