OTKRIVENO KOLIKO GODINA IMA MIRKA VASILJEVIĆ! Svi u šoku zbog MAJKE 4 DECE, PREVELIKI ŠOK
Mirka Vasiljević, Foto: RTV Pink printscreen

otkrivamo

OTKRIVENO KOLIKO GODINA IMA MIRKA VASILJEVIĆ! Svi u šoku zbog MAJKE 4 DECE, PREVELIKI ŠOK

Postala je zvezda kao tinejdžerka zbog glavne uloge u filmu “Mi nismo anđeli”

Objavljeno:

Mirka Vasiljević je srpska glumica i model. Važi za jednu od najpopularnijih glumica mlađe generacije. Od malih nogu deo je javne scene, a svoj put je krčila sama, svojim radom i trudom, ali i neospornim talentom. Velika podrška u svemu joj je suprug Vujadin Savić sa kojim ima četvoro dece, ali pored njega, najveći oslonac joj je majka Mirjana.

Mirkina majka je direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije, veoma uspešna u svom poslu, te je ćerki bila veliki uzor.

Odrasla je sa mamom, tetkom Ljiljanom, tečom Goranom i bratom od tetke Nikolom. Završila je gimnaziju „Runđer Bošković“ i pohađala je „UMS“ školu za talente. Od pete godine je radila kao dečiji model i vodila je emisiju „City kids“ na televiziji Pink. Takođe se bavila folklorom. Pojavila se u spotu Tijane Dapčević za pesmu „Zemlja mojih snova“.

Od 2009. godine Mirka je u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sinom legendarnog fudbalera Dušana Savića i novinarke Marine Rajević Savić. Imaju četvoro dece, najstariji je Andrej koji se rodilo 28. oktobra 2011. godine. Porodila se u bolnici koja se nalazi u francuskom gradu Bordou, a porođaju je prisustvovao Vujadin. U decembru 2013. godine je rodila ćerku Adrijanu, a godinu dana kasnije sina Mihajla. U oktobru prošle godine dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Anika.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

Sa decom se često seli pošto Vujadin igra za inostrane klubove. Iako ima mnogo obaveza, nalazi vremena za studije i glumu.

Postala je zvezda kao tinejdžerka zbog glavne uloge u filmu “Mi nismo anđeli” gde je rame uz rame igrala sa Nikolom Kojom. Međutim ona nije završila glumu.Simpatije šire javnosti Mirki su doneli i buduće glumačke angažmane. Za ulogu simpatične Janje u komediji “Ljubav , navika i panika” dok se emitovala, na Mirkinu adresu pljuštale su samo pohvale.

Iako nije završila glumu, Mirka školu nije zapostavila pa je upisala komunikologiju na privatnom fakultetu. Shodno obavezama oko četvoro dece Mirkino sticanje univerzitetske diplome se odužilo. Uporedo sa svim, Mirka je aktivna u pozorištu, gde je posebno uspešna u komadima za najmlađe.

Rođena je u Beogradu 27. septembra 1990. godine i kroz par dana napuniće 32 godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.