HOROSKOP ZA JESEN OTKRIVA MNOGO TOGA: Tri znaka u centru pažnje, EVO ŠTA ĆE IM SE DESITI
Ljubav, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

HOROSKOP ZA JESEN OTKRIVA MNOGO TOGA: Tri znaka u centru pažnje, EVO ŠTA ĆE IM SE DESITI

Mnogi od nas smatraju da je početak jeseni novi početak uopšte

Objavljeno:

Tražimo izvore sreće u novim hobijima, kao i u ulasku u nove veze – uključujući i ljubavne. Hoće li nam na jesen srce brže kucati? Ili nas možda očekuju teške, ali neophodne promene?

Vreme kada sa drveća počinje da pada prvo lišće, a mi se sve češće krijemo u svoja četiri zida uz šolju toplog čaja, pogoduje razmišljanju. Iako mnogi jesen poistovećuju sa nečim sivim i tmurnim, ona ne mora uvek da bude tako – a svakako ne u sferi ljubavi. Šta nas čeka u bliskoj budućnosti?

Ribe

Iako Ribe vole da ostanu u carstvu snova i imaju određene poteškoće u donošenju odluka, ove jeseni će se odlučiti na korak koji će odrediti status veze koja je odavno na ivici labave i ozbiljne veze.

1 / 5 Foto: Profimedia

Škorpija

Škorpioni su toliko pronicljivi da drugoj strani ponekad izgledaju previše intenzivni. Ove jeseni vredi malo promeniti pogled na svet, jer vas budući ili sadašnji partner može ugušiti svojim dosadnim predlozima, a to ne bi bilo dobro za vaš odnos.

Vodolija

Vodolija ceni nezavisnost, i iako se odnedavno malo toga odrekla da bi pronašla svoju srodnu dušu, na kraju će doći do zaključka da se ne vredi pretvarati da si neko ko nisi. Na kraju krajeva, veza izgrađena na nedostatku iskrenosti je od samog početka osuđena na neuspeh.

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.