"OBE SMO BILE NASLONJENE NA VRATA": Poznata GLUMICA opisala jezivo ZLOSTAVLJANJE OD STRANE OCA, SKANDALOZNO JE
Foto: Printscreen

strašno

"OBE SMO BILE NASLONJENE NA VRATA": Poznata GLUMICA opisala jezivo ZLOSTAVLJANJE OD STRANE OCA, SKANDALOZNO JE

Glumica iskreno o traumama iz detinjstva

Objavljeno: 13:25h

Holivudska zvezda nikad nije zatvarala oči pred istinom, bez obzira na to koliko ona bolna bila. Naprotiv, trudila se da je ne sakriva, ne bi li svi ljudi sa sličnim sudbinama shvatili da nisu usamljeni u svojoj nesreći.

U intervjuu za NPR, glumica je govorila o svom ličnom životu, od trauma tokom svog odrastanja u Južnoj Africi u vreme aparthejda, do svog uznemirujućeg iskustva sa seksualnim zlostavljanjem na radnom mestu. Otvorila se i o svom burnom detinjstvu, tačnije o nasilju u porodici koje su ona i njena majka pretrpele od oca alkoholičara.

– Moj otac je bio veoma bolestan čovek. Čitav život bio je alkoholičar. Doživljavala sam ga uvek na jedan te isti način, kao alkoholičara… Bila je to prilično beznadežna situacija- rekla je ona za NPR.

Kraj njene mučne porodične priče dogodio se kobne noći kada je njen otac, pijan i naoružan pištoljem, ispalio tri hica na svoju ženu i dete.

Pedofil, Pedofilija, Zlostavljanje, Maltretiranje
foto: Profimedia

– Moja mama i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, jer je on pokušavao da ih razvali. Obe smo bile naslonjene da on ne bi mogao da uđe. On je napravio korak unazad i ispalio tri hica kroz vrata. Nijedan od tih metaka nas srećom nije pogodio. Tada je mama reagovala u samoodbrani i okončala pretnju po naše živote.

Iako joj je ta priča mučna i posle toliko godina, ne stidi se da je deli sa svetom jer veruje da će to mnogo značiti onima koji prolaze kroz slične situacije:

– Nije me sramota da pričam o tome jer mislim da što više razgovaramo o tim stvarima, to više shvatamo priču o zavisnicima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.