NOVAC MUNJEVITO STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Pare će im ZVECKATI u džepu do 24. SEPTEMBRA, EVO KO SU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PAŽNJA

NOVAC MUNJEVITO STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Pare će im ZVECKATI u džepu do 24. SEPTEMBRA, EVO KO SU!

Sunce i Venera u Devici teraju nas da igramo na sigurno, pa pokušavamo da se osiguramo da ćemo imati finansijske koristi od posla koji radimo

Objavljeno:

Retrogradni Merkur uveliko gazi i vraća se u Devicu sledeće nedelje, što usporava realizaciju planova, a pojedinim znakovima donosi kašnjenje isplata novca. Međutim, astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali

Sunce i Venera u Devici teraju nas da igramo na sigurno, pa pokušavamo da se osiguramo da ćemo imati finansijske koristi od posla koji radimo.

Ipak, na nebu su retrogradni Merkur, Neputun, Saturn, Pluton i Uran, pa moramo da imamo u vidu da sve ide sporije. Ovo je period u kojem sve kasni, pa i novac.

Znakovi koji će imati sreće kada je novac u pitanju su Lavovi, Ovnovi, Vodolije i Bikovi, piše Informer.

horoskop
foto: Profimedia

LAV

Sunce i Venera u Devici donose vam priliv novca i to iz dva izvora. Popravlja se vaša finansijska situacija i svakako ste u boljoj poziciji nego u avgustu mesecu. Najvažnija će vam biti zarada, tako da možete da odahnete kada je novac u pitanju.

OVAN

Venera u Devici donosi vam ponudu za posao koja vam neće biti baš isplativa, ali može da donese solidnu zaradu. Spremite se za sitniji novac koji treba da stigne. Iako to nisu velike pare, ovaj novčani priliv će vam dobro doći.

VODOLIJA

Planete u Devici donose vam odličan period za raspolaganje tuđom imovinom i sponzorstva. Zbog toga možete da dobijete veći novac za recimo neki poslovni projekat. Odličan period za dobijanje povišice.

BIK

Iako je Merkur retrogradan, pa novac kasni, on će stići. Imate priliku da zaradite novac na osnovu nečega što vam je dosad bio hobi. Takođe, u dobroj ste poziciji da dobijete novac zahvaljujući igrama na sreću.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.