EVO ŠTA HOROSKOPSKE ZNAKOVE ČEKA 14. SEPTEMBRA: Pripremite se, ASTROLOG je sve PREDVIDEO
ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

EVO ŠTA HOROSKOPSKE ZNAKOVE ČEKA 14. SEPTEMBRA: Pripremite se, ASTROLOG je sve PREDVIDEO

Astrolog Ana Rakić predviđa kome su zvezde naklonjene danas

Objavljeno:

Ovan

Ljubav: Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Posao: Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Bik

Ljubav: Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom preterivanja. Posao: Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Ljubav: Izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu. Posao: Ne dopada Vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

Rak

Ljubav:Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je »tajanstvena šifra«, koja deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i motivaciju. Posao: Konflikt pri rešavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite oprezni i promišljeni. Zdravlje: Važno je pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Ljubav: Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na Vašu priču. Posao: Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, predstavlja klasičan primer preteranog samoljublja. Zdravlje: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Ljubav: Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Posao: Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Ne dozvolite da Vas neko usporava. Zdravlje: Važno je da dobro profiltrirate svoje misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Ljubavna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Posao: Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje. Zdravlje: Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

Škorpion

Ljubav: Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Posao: Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i promenite neke ustaljene navike. Potrebno je da zadovoljite nečije kriterijume poslovne saradnje. Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Posao: Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana, izbegavajte »loše navike«

Jarac

Ljubav: Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban Vam je dobra procena. Upotrebite »moć sugestije« u pregovorima. Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vodolija

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Posao: Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umešni da prevaziđete iznenadne komplikacije. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Ribe

Ljubav: Hteli ili ne, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života. Partner Vas upozorava i progovara oštrijim tonom. Posao: Uporno pokušavate da skrenete pažnju okoline u onom pravcu koji Vama odgovara, pri tome koristite različite metode. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/24sedam)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.