RECEPT ZA NAJBRŽU PICU IZ TIGANJA: Ni pola sata vam neće trebati
Ilustracija, Foto: Profimedia

ukusno!

RECEPT ZA NAJBRŽU PICU IZ TIGANJA: Ni pola sata vam neće trebati

Napravite kompletnu picu u tiganju i uživajte uz omiljeni film ili druženje sa prijateljima

Objavljeno:

Bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri, sa picom nikad nećete pogrešiti,a ovaj brzi recept iz tiganja posebno će vas oduševiti.

Sve je gotovo za manje od pola sata, nema mešenja testa, a biće savršeno hrskava i ukusna. Vi možete da dodate sastojke po želji i da se igrate ukusima.

Napravite kompletnu picu u tiganju i uživajte uz omiljeni film ili druženje sa prijateljima.

Sastojci:

polovina lisnatog testa

400 ml pasiranog paradajza

200 g kačkavalja

1 kašičica origana

malo maslinovog ulja

so, biber

1 / 6 Foto: Profimedia

Priprema:

Testo malo razvucite na papiru za pečenje i napravite krug, pa savijte ivice prema unutra i napravite rubove. Prebacite testo na tiganj, sa sve papirom. Pokrijte poklopcem i pecite podlogu na laganoj vatri 10 minuta. U međuvremenu paradajz sos začinite solju, biberom, origanom i maslinovim uljem. Okrenite testo, premažite ga pripremljenim paradajz sosom, poređajte sir isečen na kockice, vratite poklopac i nastavite da pečete još 10 minuta. Kada je pica gotova pospite je sa još malo origana, secite na parčice i služite. Po želji je prelijte sa još malo maslinovog ulja.

Bonus video:

20:00

CENTRALNI DNEVNIK 11.09.2022.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.