NAPRAVITE TIKVICE NA OVAJ NAČIN: Ukus za DESETKU, od sada ćete ih samo na OVAJ NAČIN JESTI (RECEPT)
Tikvice, Foto: Printscreen/Youtube/ Frische Rezepte

NJAM NJAM

NAPRAVITE TIKVICE NA OVAJ NAČIN: Ukus za DESETKU, od sada ćete ih samo na OVAJ NAČIN JESTI (RECEPT)

Pecite dok šipke na vrhu ne postanu zlatnožute (oko 20 minuta), a zatim ih okrenite na drugu stranu i pecite još 20 minuta

Objavljeno: 23:19h

Tikvice koje ćete obožavati.

Sastojci za štapiće od tikvica:

3 velike tikvice

150 grama panko mrvica

Tikvice
foto: Printscreen/Youtube/ Frische Rezepte

100 grama rendanog parmezana

2 jaja

maslinovo ulje

so i biber

Priprema štapića od tikvica:

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Frische Rezepte

Tikvice oljuštite, operite i isecite na tanke štapiće. Ako imate domaće tikvice koje nisu prskane, onda ih ne morate guliti. U jednoj činiji pomešajte prezle i parmezan, a u drugoj jaja. Svaki štapić umočite u jaja, a zatim uvaljajte u mešavinu mrvica i sira. Stavite štapiće jedan pored drugog na lagano podmazan pleh.

Posolite, pobiberite i poprskajte maslinovim uljem, pa posudu stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni Celzijusa. Pecite dok šipke na vrhu ne postanu zlatnožute (oko 20 minuta), a zatim ih okrenite na drugu stranu i pecite još 20 minuta.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.