SRBI U STRAHU ZBOG RETROGRADNOG MERKURA! 3 znaka će NASTRADATI i suočiti sa SUNOVRATOM
Foto: Profimedia

HOROSKOP

SRBI U STRAHU ZBOG RETROGRADNOG MERKURA! 3 znaka će NASTRADATI i suočiti sa SUNOVRATOM

Za tri znaka biće to posebno težak period tokom kog će osećati nervozu i pritisak, a komunikacija s okolinom biće sve samo ne dobra

Objavljeno: 16:46h

Polako nam se približava period retrogradnog Merkura koji će biti u znaku vage, i trajaće od 9. septembra do 2. oktobra

Za tri znaka biće to posebno težak period tokom kog će osećati nervozu i pritisak, a komunikacija s okolinom biće sve samo ne dobra.

Ovan

Ovnovima sledi burno razdoblje, a moraće da se suoče s poslovnim nedostacima i dugovima. Planove će biti skoro nemoguće ostvariti, a tokom septembra pripadnici ovog znaka osećaće nervozu i pritisak. Ovnovi ne bi trebalo da se preterano umaraju, ali bi trebalo da potraže aktivnosti koje ih mogu umiriti i opustiti.

Retrogradni Merkur
foto: profimedia

Rak

Rakove će zatrpati poslovni i porodični problemi od kojih se neće biti lako obraniti. Izazovan mesec činiće se kao period vezanih ruku za pripadnike ovog znaka, a oni bi trebalo da daju sve od sebe da se pokažu u najboljem svetlu u nevoljama. Tokom septembra Rakovi mogu da izgube novac, dobiju ga natrag – pa ga ponovo izgube. Pokušajte da ne klonete duhom, svaka škola dobro će vam doći u budućnosti.

Vaga

Vage čekaju intenzivni izazovi, a informacije koje će širiti možda budu neproverene. Svakako više puta proverite tačnost svega što ste čuli, a hladne glave bi trebalo da se koncentrišete na sopstvene ciljeve. Krajem meseca septembra intenzitet izazova će se smanjiti, a možda dođu i dobre poslovne prilike.

(Espreso/ Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.