PILAV SA POVRĆEM NA JEDNOSTAVAN NAČIN: Meso vam UOPŠTE ne treba, ništa ukusnije niste PROBALI (RECEPT)
Pilav, Foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

NJAM NJAM

PILAV SA POVRĆEM NA JEDNOSTAVAN NAČIN: Meso vam UOPŠTE ne treba, ništa ukusnije niste PROBALI (RECEPT)

Poslužite odmah dok je toplo i dodajte malo svježeg peršuna na vrhu

Objavljeno: 22:51h

Ako odmarate od mesa, evo predloga..

Sastojci:

300 g pirinča

1 paradajz

pola crvene paprike

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ My kitchen Tanja

pola žute paprike

1 luk

100 g boranije

50 g kukuruza

par kašika maslinovog ulja

Pilav
foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

so, biber

soja sos

sveži peršun

Priprema: Skuvajte pirinač dugog zrna u slanoj vodi prema uputstvu na pakovanju. Operite boraniju, crvenu papriku, žutu papriku, paradajz i mladi luk.

Pilav
foto: Printscreen/Youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Zatim svo povrće naseckajte na kockice i dinstajte nekoliko minuta na malo ulja, soli i bibera u voku ili u velikom tiganju. Dodajte nekoliko kapi soja sosa i malo soka od limete. Zatim dodajte kuvani pirinač i dobro promiješajte da se ukusi pomiješaju. Poslužite odmah dok je toplo i dodajte malo svježeg peršuna na vrhu.

(Espreso / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.