KELTSKI HOROSKOP OTKRIVA KOJA 3 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA, ALI I BRAK: Desiće se u PAR MESECI!
Keltski horoskop, Foto: Printscreen/Tarot Magician's Emporium

specijalan horoskop

KELTSKI HOROSKOP OTKRIVA KOJA 3 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA, ALI I BRAK: Desiće se u PAR MESECI!

U keltskoj mitologiji i astrologiji najveći uticaj je imao Mesec, pa je svaki znak podeljen na 2 dela, odnosno obuhvata period mladog Meseca i sve one koji su rođeni pod uticajem punog Meseca

Objavljeno:

Keltski horoskop se razlikuje od svih ostalih - ima 13 znakova koji su povezani s osobinama različitih drveća, a pod uticajem su Meseca.

Keltski horoskop potpuno je različit u odnosu na sve ostale. Sastoji se od 13 znakova kojima pripadaju osobine odgovarajućeg drveta po kome znak nosi ime. U zavisnosti od nedelje rođenja određuje se podtip znaka, poput podznaka u zapadnoj astrologiji.

U keltskoj mitologiji i astrologiji najveći uticaj je imao Mesec, pa je svaki znak podeljen na 2 dela, odnosno obuhvata period mladog Meseca i sve one koji su rođeni pod uticajem punog Meseca. Prema keltskom horoskopu, do kraja godine velika sreća očekuje 3 znaka. Jedan će posebno imati uspeha na ljubavnom planu.

Evo ko su srećnici koji mogu da očekuju velike pozitivne promene u narednim mesecima.

Keltski horoskop
foto: Printscreen/Youtube/Tarot Magician's Emporium

Breza

24.12. - 20.1.

Rođeni pod okriljem Breze su veoma emotivni, ali i impulsivni, što im se često obije o glavu. Ipak, čini se da ih sreća prati, pa se iz svakog problema izvuku bez većih posledica. Njihova dobra osobina je što nikad ne odustaju od ciljeva. Poznati su kao radoholičari i konačno je došlo njihovih 5 minuta. Sve u šta su godinama ulagali, kada je u pitanju karijera, i radili više nego što treba, sad će moći konkretno da unovče. Uspeh koji im neminovno sledi biće vetar u leđa za nove smele projekte koje imaju na umu. Treba da pokušaju da zauzdaju svoju impulsivnost i da zarađeni novac ne troše samo na sopstveno uživanje. Savet je da se osvrnu oko sebe jer možda u blizini imaju nekoga kome bi pomoć doboro došla.

Keltski horoskop
foto: Printscreen/Youtube/Tarot Magician's Emporium

Javor

18.3. - 14.4.

Pred predstavnicima ovog znaka je period velikih promena. Oni su rođeni pod uticajem mladog Meseca i mogu da očekuju ne samo korenitu promenu na polju posla, već i transformaciju sopstvenog pogleda na biznis i karijeru. Već im je dosta jurcanja za parama i sad bi mao da uživatju u plodovima svog rada. Ovo će biti šokantan preokret za ljude iz njihovog najbližeg okruženja, posebno za porodicu koja je naučila da oni obezbeđuju sredstva za lagodan život. Neki će biti ljuti zbog njihove odluke da uspore tempo, dok će drugi iskreno pozdraviti njihovu odluku. Javori će samo gledati i smeškati se jer smatraju da je došlo vreme da mlađi članovi porodice konačno zasuču rukave i počnu ozbiljno da rade.

Keltski horoskop
foto: Printscreen/Youtube/Tarot Magician's Emporium

Po keltskom horoskopu predviđa se mnogo toga lepog na emotivnom planu pripadnicima bršljana

Bršljan

30.9. - 27.10.

Talentovani pripadnici Bršljana, skloni brzom i lakom zaljubljivanju, našli su se u neobičnoj situaciji. Prvi put u životu osećaju se kao da ih partner vrti oko malog prsta. To im se nikako ne dopada jer je to ranije bila njihova uloga, ali ne mogu protiv sopstvenog srca i ljubavi koja im se na taj način događa prvi put u životu. Spremni su na sve, čak i na brak, ali se plaše odgovora partnera jer nisu sigurni da bi prosidba bila prihvaćena. Karma je čudo, sve dođe na naplatu, pa je i njih stiglo ono čega su se pribojavali. Ali bez obzira na tajnovistost partnera, nemaju razloga za brigu i brak jer im se brak smeši več do kraja ove godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.