OBAVEZNO PROČITAJTE HOROSKOP ZA SUTRA: Evo šta vam zvezde donose 31. avgusta!
Horoskop, Foto: Profimedia

BUDITE OBAVEŠTENI

OBAVEZNO PROČITAJTE HOROSKOP ZA SUTRA: Evo šta vam zvezde donose 31. avgusta!

Saznajte šta dnevni horoskop za 31. avgust 2022. godine donosi vašem znaku!

Objavljeno:

Jutro počinje sekstilom Meseca u Vagi i Venere u Lavu.

Ovaj aspekt je savršen za ljubav, veze i brak. Divno je vreme da ugostite prijatelje i porodicu,kao i da izađete i upoznate neke nove zanimljive ljude. Odličan je trenutak za sastanak naslepo kao i za renoviranje doma u duhu feng šuija.

Ovan 21.3.- 20.4. Bez obzira što vam današnje okolnosti neće dati priliku da se prikažete u najboljem svetlu, nećete sumnjati u svoje kvalitete. Takođe ćete biti svesni tuđih nedostataka. LJUBAV Potrebno je da prihvatite istinu ili drugu stranu medalje koja Vam se manje dopada. POSAO Danas vas može izbaciti iz talta nečija nametljivost. ZDRAVLJE Stomačni problemi. Bik 21.4.-21.5. Svojim nonšalantnim nastupom spasićete se od raznoraznih napornih diskusija koje će mnogi iz vašeg privatnog i poslovnog okruženja pokušati da povedu sa vama. LJUBAV Pažljivije razmislite o nečijim rečima koje deluju vrlo dobronamerno. POSAO Izbacite iz glave privatne probleme kada ste na poslu. ZDRAVLJE Hidrirajte se. Blizanci 22.5.- 21.6. Najdraži deo dana biće vam onaj u kojem ćete moći da se osamite. Neće vam biti potrebno da vas neko drugi zabavlja. LJUBAV Ne možete lako da ubedite voljenu osobu, da promeni svoje mišljenje ili odluku. POSAO Olenjili ste se, to se odražava na sve aspekte vašeg života. ZDRAVLJE Glavobolja. Rak 22.6. - 22.7. Bićete optimistični, veseli i opušteni. Retko šta će moći da vas izbaci iz takta danas ali i narednih dana. LJUBAV Pokažite da imate jaku volju i neke skrivene adute onda kada je to najpotrebnije. POSAO Sve ono vezano za papire, dokumenta i slično, ostavite za neki drugi dan. ZDRAVLJE Odličan dan za opuštanje. Potrebno vam je.

Lav 23.7.- 22.8. Pokušaćete manipilacijom da izvučete nešto za sebe, ako se budete zaneli previše, bićete prozreni. LJUBAV Nemojte potiskivati svoja osećanja u drustvu osobe koju dobro poznajete. recite istinu ma kakav ona bila. POSAO Ukoliko imate želju da pokrenete nešto privatno, nemojte uljučivati u to neke ljude iz prošlosti. ZDRAVLJE Više se odmarajte. Devica 23.8. - 22.9. Trudite se da danas budete što samostalniji i da tuđem mišljenju pridajete značaja taman onoliko koliko vam to može biti od koristi. LJUBAV Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. POSAO Razmislite o pokretanju posla u privatnoj režiji... ZDRAVLJE Glavobolje i alergije su moguće kod starijih. Vaga 23.9. - 22.10. Primetićete da će danas mnogi početi da obraćaju više pažnje na vas, vaše reči i postupke. LJUBAV Novih ljubavnih prilika će biti, ali sve to mnogo liči na površne priče. POSAO Rešavanju porodičnih problema će vam odvući misli od posla. ZDRAVLJE Ne iscrpljujte se. Škorpija 23.10.- 22.11. Učestalo kontaktiranje sa ljudima danas će vas potpuno iscrpeti. Želećete da se nalazite na nekom drugom mestu, mirnijem i tišem. LJUBAV Ono što biste trebali da izbegavate jeste ulazak u tajne emotivne odnose. POSAO Pokušajte da ne pozajmljujete novac baš svakome. ZDRAVLJE Oprez sa fizičkim aktivnostima.

Strelac 21.11.- 21.12. Danas ćete se najbolje provesti ako se zatvorite u sebe i posvetite se oblastima života za koje znate da mogu samo pozitivno da se odraze na vas. LJUBAV Nemojte vršiti pritisak na voljenu osobu. POSAO Danas je važno da na vreme završite posao. ZDRAVLJE Nema zdravstvenih briga. Jarac 22.12.- 19.1. Kockice će se sklopiti, sve će vam biti mnogo jasnije nego do sada. Nemojte pokazati razočarenje. LJUBAV Neke će se emotivne veze uozbiljiti, definisati, stabilizovati i očvrsnuti. POSAO Na poslu se pričuvajte slatkorečivih ljudi. ZDRAVLJE Moguća je jača prehlada ili virusna infekcija. Vodolija 20.1.- 19.2. Obratite pažnju na moguće spletke, na sve ono što se odvija iza vaših leđa i što nije vidiljivo na prvu. LJUBAV Potpuno nova zaljubljivanja, ali i stari znanci, tajne emotivne priče, osobe iz prošlosti. POSAO Možda ćete biti primorani da stvari uzmete u svoje ruke. ZDRAVLJE Vaša ishrana je loša, što pre shvatite, bolje za vas. Ribe 20.2.- 20.3. Ovo je vreme kada treba da proniknete u sebe i otklonite svoje strahove tako što ćete u par navrata dozvoliti da budete povređeni. LJUBAV Očekuje vas dosta flertovanja i mogućnost za po koju avanturu. POSAO Oni koji sarađuju sa inostranstvom će u ovom periodu lakše ispunjavati svoje poslovne ciljeve. ZDRAVLJE Možete imati malo jači apetit.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.