OVE POZNATE SRPKINJE SU SE SLIKALE GOLE! Izašle naslovnice, posle ovih kadrova TREBAĆE VAM POP (FOTO)
Foto: printscreen/tviter

ŠOK

OVE POZNATE SRPKINJE SU SE SLIKALE GOLE! Izašle naslovnice, posle ovih kadrova TREBAĆE VAM POP (FOTO)

Hju Hefner je bio očaran njihovom lepotom i njih je odabrao da mu krase naslovne strane Plejboja

Objavljeno: 11:32h

Poznate Srpkinje koje su se slikale za "Plejboj" mamile su uzdahe mnogim muškarcima! I danas izgledaju prelepo.

Iako su vam, verovatno, prva asocijacija na časopis "Plejboj" golišave fotografije popularnih dama širom sveta, poznate Srpkinje, uz to i glumice su pokazale da sve to može da izgleda provokativno, ali sa ukusom. Neke od njih su bile smelije, pa su se obnažile pred objektivom, dok pojedine nisu bile rade mnogo da otkivaju.

Katarina Žutić

Slobodna i samouverena, Kaja se 2004. godina sasvim obnažila za Plejboj. Na zanimljivoj naslovnici ona pozira iz profila sa lukom i strelom, dok su joj leđa išarana tetovažom.

Nataša Marković

I glumica Nataša Marković se nalazila na prvoj stranici "Plejboja". Rodom je iz Kurševca, a osttvarile je istaknute uloge u porjektima poput: Nebeska udica, Ringeraja, Sedam i po, serije Lisice, Ono kao ljubav, Komšie itd.

Marija Jakšić

Glumica Marija Jakšić, koju znamo po seriji Mješoviti brak, odabrala je zanimljivu lokaciju za fotkanje za Plejboj. Snimci su nastali na Divčibarama, što i piše na naslovnoj strani na kojoj je Marija jednostavno sasvim gola, podignutih ruku.

Danijela Vranješ

Glumica koja se proslavila ulogom u filmu Ona voli zvezdu slikala se za Plejboj baš nakon ovog ostvarenja. Pozirala je u beloj posteljini, bez ijedne krpice na sebi.

Milica Milša

Možda zbog njenih uloga, možda jednostavno zbog utiska koji odaje, tek Milica Milša je mnoge iznenadila kada se skinula za poznati časopis. Uz naslov Seks bomba, ona je pozirala na posteljini, a rukama je sakrila grudi.

(Espres/ Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.