DNEVNI HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Bikovi pripazite na ZDRAVLJE, a jedan znak imaće FINANSIJSKIH PROBLEMA!
Posao, Foto: Profimedia

ASTROLOGIJA

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. AVGUST: Bikovi pripazite na ZDRAVLJE, a jedan znak imaće FINANSIJSKIH PROBLEMA!

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

OVAN

Niste danas stabilni sumnjate u sebe i svoje vrednosti a opte je sve vezano za novac. Stari osećaj da niste dovoljno nagrađeni ponovo obuzima vašu svakodnevnicu. Polje emocija je promenljivo zato u jednom trenu volite i mrzite. Napeti ste.

BIK

Danas ste ekscentrični i činite sve da vas drugi vide kao čudaka. Prija vam da budete različiti makar i na nepovoljan način. Čudni uticaji vašeg unutrašnjeg nezadovoljstva bude sumnju kod partnera. Zdravlje je veoma promenljivo i nestabilno.

BLIZANCI

Nepovoljan dan jer vam dolaze čudni ljudi, iznenadne okolnosti i nemogućnost ostvarenja želja. Niste u stanju da prihvatite odgovornost i tako sabotirate sebe. U ljubavi nije došlo do onoga što očekujete. Zdravlje je bez većih promena.

Rasprava, Svađa
foto: Profimedia

RAK

Angažovani ste na svim društvenim mrežama i danas prosipate neobične stavove koje uopšte ne podržavate. Znaći lažno se predstavljate da vas drugi ne povrede. Osećate se usamljeno jer partner ne deli vaša uverenja. Zdravlje je sasvim dobro.

LAV

Ako želite da budete posebni i drugačiji držite se proverenih poslova jer oni neprovereni mogu doneti gubitke. Okrenuti ste poslu iako nemate meru doslednosti. U emotivnim odnosima opterečujete svojim ambicijama. Zdravlje je sasvim solidno.

DEVICA

Nemir i napeto stanje nije moguće utopiti radom i begom u inostranstvo. Stare ideje koje su rešavale vaše nedoumice nisu dobre u sadašnjem poslu. Nemojte bežati već promenite ugao. Polje ljubavi je turbulentno. Zdravlje je veoma solidno.

posao, kancelarija
foto: Profimedia

VAGA

Finsijski problemi teraju vas da se transformišete. Neko će vas izneveriti ali to nije prvi put zato ne dramite previše. U ljubavi ste ponovo na istom putu ka nepoverenju. Osećaj moći i i materijane sigurnosti ne popravlja brak. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Danas shvatate da dugotrajno ne znači i dugovečno. Spremnite se na promene u poslu. Menjate sve što vam smeta ili što vas ometa da rastete. Polje ljubavi je turbulentno do te mere da je od danas moguć raskid. Zdravlje je bez većih tegoba.

STRELAC

Neočekivane promene uvode vas u nove trendove. Zato se služite novim idejama koje su dovoljno lude da saradnike obore sa nogu. U partnerskim odnosima ponovo bežite u slobodu sa kojom se ne usrećujete. Zdravlje sa povremenim akutnim simptomima.

JARAC

Danas ste za poslove koje niko ne voli. Upravo ono od čega svi beže vi baš to jurite. Na snazi su suprotnosti u svemu. Tako mislite drugačije ponašate se suprotno od očekivanog. Kao da je u vas ušao neki zli duh predaka. Zdravlje bez promene.

VODOLIJA

Nemate mira nigde ni na poslu ni u kući. Jednostavno nemate mesto koje bi vas prigrlilo kao vaše utočište. Selidba ne donosi očekivani osećaj sigurnosti jer unutrašnji nemir čini vašu ličnost nestabilnom. Zdravlje sasvim i veoma promenljivo.

RIBE

Čuvajte se šokantnih odluka i izjava. Pokušajte da budete odmereni pa čak i neiskreni ako je to za dobrobit posla. Neke laži su bele i dobre jer ne izazvaju strah. Vaše ideje su neshvatljive ali su veoma mudre. Zdravlje je dovoljno solidno.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.