OVO JE OTAC VEDRANE RUDAN! Otkrivena ŠOKANTNA stvar o njemu, ZANEMIĆETE (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

OTKRIVAMO

OVO JE OTAC VEDRANE RUDAN! Otkrivena ŠOKANTNA stvar o njemu, ZANEMIĆETE (FOTO)

Poznata Hrvatica je svojevremeno pričala o tome kako ju je otac fizički zlostavljao, te da je jednom prilikom, nakon konstantnog zla koje joj je nanosio, pokušala da ga ubije

Objavljeno:

Vedrana Rudan je rodom primorka iz Mošćeničke Drage, malog ribarskog mesta pored Opatije

1 / 6 Foto: © ATA Images

. Odrasla je u izrazito siromašnoj porodici. Otac, poreklom Hercegovac, je bio ribar i vrtlar, a majka, poreklom iz Like, domaćica koja je bila prisiljena, od strane svoga supruga i Vedranine bake po majci, napustiti posao direktorke u vrtićima. Majka joj je zbog toga bila depresivna, a jedno vreme se odala i alkoholu, do Vedranine punoletnosti.

Književnica, kolumnistkinja i novinarka Vedrana Rudan u mladosti se borila sa strašnim siromaštvom i nasiljem u porodici.

Poznata Hrvatica je svojevremeno pričala o tome kako ju je otac fizički zlostavljao, te da je jednom prilikom, nakon konstantnog zla koje joj je nanosio, pokušala da ga ubije.

Vedrana se prisetila trenutka kada je saznala da joj je roditelj umro.

- Kada mi je umro otac, rekla sam sebi: "Umro ti je otac!" Želela sam mu smrt kada sam imala petnaest godina, čak sam ga pokušala ubiti, ali mi nije uspelo, kada sam imala dvadeset, ali je ipak ostao živ. "Trebala bi pustiti suzu, k vragu, umro ti je otac..." Ja šetam po kuhinji i stvarno sam neke dve-tri suze izvukla iz sebe. Onda sam rekla: "Čekaj malo! To smeće je toliko zla učinilo, pa koje suze? Ko te gleda?" Stalno mislimo da nas neko gleda, da nas neko procenjuje, da nam neko sudi i da mi moramo biti dobri da bismo tome nekome ispunili želju. Niko nas ne gleda, niko o nama ne razmišlja. Svako ima punu glavu svojih problema. Briga nekoga za vas. Niko o meni ne brine, brine o sebi. Čekaj, ne plačeš za ocem, sama si u kuhinji. Kome ćeš glumiti? Sebi? Tuge nema, radosti nema, olakšanja nema. Od*bi oca, ništa se nije dogodilo - prisećala se Rudanova u popularnoj TV emisiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.