RANI RADOVI 30-GODIŠNJE DANICE GRUJIČIĆ! Srbi će da se prevrnu sa stolice, ne pamtimo ovakav ŠOK (FOTO)
Foto: Printscreen/Prva

auu

RANI RADOVI 30-GODIŠNJE DANICE GRUJIČIĆ! Srbi će da se prevrnu sa stolice, ne pamtimo ovakav ŠOK (FOTO)

Od 1984. godine zaposlena je na Institutu za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Od 2007. godine načelnica je Odeljenja za neuroonkologiju Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Članica je Udruženja neurohirurga Srbije, Srpskog lekarskog društva i Evropske asocijacije neurohirurških društava

Objavljeno:

Naša poznata doktorka Danica Grujičić, vrsan je neurohirurg i jedan od omiljenih lica na ekranima kada je u pitanju sfera medicine i zdravlja.

Srednju školu završila je u Moskvi, a potom je na Drugom moskovskom medicinskom institutu "N.I. Pirogov“ upisala Medicinski fakultet. Školovanje je nastavila na Medicinskom fakultetu u Beogradu, na kome je diplomirala (sa prosečnom ocenom 9,60), magistrirala 1987, a doktorsku disertaciju odbranila je1996. godine.

1 / 6 Foto: Printscreen/Yotube/ TVKopernikus

Od 1984. godine zaposlena je na Institutu za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Od 2007. godine načelnica je Odeljenja za neuroonkologiju Klinike za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije. Članica je Udruženja neurohirurga Srbije, Srpskog lekarskog društva i Evropske asocijacije neurohirurških društava.

Međutim, da li ste videli njenu fotografiju iz devojačkih dana.

Retko smo imali priliku da vidimo njenu sliku iz mladosti, a na OVOM LINKU se u to možete uveriti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.