SRBI ISPOD SUDOPERE DRŽE OVE STVARI, A TO NIKAKO NE BI TREBALO DA RADE! Sklanjajte ih odatle POD HITNO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OPREZNO

SRBI ISPOD SUDOPERE DRŽE OVE STVARI, A TO NIKAKO NE BI TREBALO DA RADE! Sklanjajte ih odatle POD HITNO!

Neke stvari definitivno ne bi trebalo da držite ispod sudopere, a ovo su razlozi

Objavljeno:

"Većina mojih klijenata ima jednu zajedničku stvar, a to je da poseduju previše stvari za prostor u kojem žive", rekla je profesionalna organizatorka i osnivač Virginia's Easy Living Solutions Ginny Underwood.

Dobro mesto za početak čišćenja i organizovanja, dodaje ona, je ormarić ispod sudopere, jer je to jedan od najzatrpanijih skladišnih prostora za mnoge ljude, a Underwood savetuje da se tu zadrži samo ono što se koristi u kuhinji i da se odbaci sredstva za čišćenje toaleta. ., krpe za prašinu i slično.

Šta ne smemo da čuvamo ispod sudopere

Neotvorene kese za smeće i zalihe tableta za mašinu za pranje sudova ili deterdženta za pranje sudova i stvari koje ne koristimo zatrpavaju taj vredan prostor, kaže organizatorka iz Bostona Liza Duli..

1 / 3 Foto: Profimedia

Opasne hemikalije

Jaka sredstva za čišćenje poput izbeljivača treba bezbedno čuvati u podrumu ili drugm mestu van domašaja dece i dalje od drugih stvari koje svakodnevno koristimo, kaže Duli.

Zapaljivi proizvodi

Rastvarači, razređivači, boje i lakovi i neka sredstva za čišćenje mogu spontano da zagore pod određenim uslovima, a to se najčešće dešava sa nauljenim krpama nakon što ih upotrebimo, na primer, za lakiranje nameštaja, kaže.

Kuhinjski peškiri i papirne kese

Ovi predmeti ne idu ispod sudopere jer voda može da ih uništiti, pa ih radije čuvajte u kuhinjskom ormariću ili negde slično.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.